nyårslöften


Full och fucking galdast.'!!

Hejjj :) älskar livet, idag har jag varit i stan me familje och kollat rekteree :) idag får man va full , eller hur vackra ni??!??! ;) eller jag får det , inte ni ka ske eller jag vet inte :) aja :) jag har inte nattstad längrw för det är sjukt jobbigt, aoop. FFULLY ÖS nu!

vad gör vi? nu kör vi! ses i dimman! GOD JUL FUCKERS :
haha fan, skrev fel, GOTT NYTT !!!!:*





Flyttar tillbaka =)

ni hörde, gutt eeller? tyckte natstad va fett tråkigt.

HAPPY NEW YEAR !

tidsinställt , men GOTT NYTT ÅR älskade vänner, pusssssss :*

JAG FLYTTAR!

Beccaslife har flyttat till nattstad CHECKA :*

http://nattstad.se/pinkey
http://nattstad.se/pinkey
http://nattstad.se/pinkey
http://nattstad.se/pinkey
http://nattstad.se/pinkey




Byta till nattstad?!?!?

SVARA

Kvällsmys .

Tar en öl efter att ha gråtit ut lite, tänkt på det förflutna, kan behövas ibland. Vill inte glömma, men vill ändån. Aoop.. Jocke är påväg, vill bara ligga och hålla om han, älskardig bebis ♥ Nu ska jag ta lite body lotion och fortsätta chatta lite me friends, puss ;)


Jag saknar sthlm.

En text jag skrev förra vintern .

Några veckor efter att jag hade hittat den perfekta sommarhästen, fick jag ett anfall hos min kompis för att jag inte fick luft. Vi hade sovmorgon och skulle till friskis dagen därpå med skolan, jag klarade inte att vara med friskis så pappa hämtade mej i skolan, han ville  att jag skulle lägga mej ner i sängen när vi kom hem för att vila medans han ringde vårdcentralen i berga. Jag fick ingen luft när jag låg ner. Men vi åkte till berga och dom tog lite prover på mej, jag hade fått förkylnings astma och skulle hämta ut medecin på apoteket för att inte astman skulle sprida sej till en riktig livslängd astma. Så jag fick 3 olika slags medeciner, Bl.a. en engångsdos på 12 tabletter direkt när jag kom hem.   Men det var försent. Min sjukdom hade spritt sig, och jag gjorde pricktestet, och det visade sej att jag var starkt allergisk mot katter & hundar & hästar! Min läkare sa att jag inte får rida nu, kanske ngn gång på sommaren.. Min pappa & läkaren hotade mej med att göra mej av med min katt, min bästa vän, dom sa att jag måste sälja henne. Aldrig tänkte jag. Tillsist fick jag beskedet att det inte blir någon sommar häst för mej. Det gjorde ont inom mej.. Jag gråter varje dag & vet inte vad jag ska ta mej till.. Kan ni fatta känslan att kanske aldrig mer få sätta sej på en häst! Aldrig mer känna galoppen och vinden i håret. Aldrig mer få göra det underbaraste du vet..

Min prinsessa . ♥


Brownie next .

Asso shiieeet, vilken jävla mensvärk jag har :( ! Provridningen förut gick jättebra, fast nu är det en 13åring som också vill provrida, bajsa på dej. Så vi får se vad ägaren säger sen när hon bestämt sig.. ;)  Springer runt här i mitt rum och v'ntar på jocke, lyssnar på skön anton&affe musik ♥ Juste, en kompis till mej som heter Elin vill skänka bort sin hårfärlägning till mej, en mörkbrun på 60sm, wow superbra! ;) Så hon ska skicka den med posten :D



Patetiska äckel brudar .

Hahaha, säger som kissie, hur kan folk göra sånahär patetiska videoklipp och lägga ut på youtube? Det är ju typ blogg-trenden nu att folk gör elaka videoklipp bara för att blir känd genom att hatas, hur kan det vara kul? :S Usch, man vill inte bli känd genom att hatas? Man vill fan bli känd genom att ha talang, eller vara snäll! Ellerhur, cp rycket får jag. 

Hhaha är jävligt glad att jag inte är som alla äckel fjortis brudarna ;)



Provrida d-ponnyn!

Yes! Då ska man snart åka upp till stallet med julia och provrida den där d-ponnyn jag snackade om, hoppas allt går bra !;) Haha hon ringde mig och snackade om när jag kunde komma, och då sa hon redan ikväll, gud vad jag är taggad!!! Så julia sitter på bussen hit nu, vågar inte gå dit själv hehe :D ! Det är gångavstånd, fett najs! Så ah, bloggar efter, och hoppas att julia kan ta lite modellbilder på oss ;)



Onsdag!

God morgon! :D

Precis vaknat typ, nej det har jag inte ;) Har ju varit vaken minst en timme. Jocke skulle ut med någon kompis så det vart bara att låta han åka, fett tråkigt. Jag ska upp och hämta frulle, sen städa iordning i rummet och sen ska jag sminka mej och klä ppå mej. Vad ska man hitta på idag då?;) Känns inte som att jag utnyttjar dagarna, känns bara som at jag sitter här hemma och gör ingenting? Lite tråkigt.. Saknar norrliden fett mycket, smedby suger. Finns inget här och göra, plus att alla mina kompisar bor i norrliden och i stan. Men jag kommer nog på något, brb hämta frulle.


Ja undera hur många ggr ni set den bilden?

Okej jag är trött nu =(

Nae,nu kan jag inte sitta här och häcka, har fan gjort typ 20 inlägg, haha nej men.. :D Försöker ju övertala mej själv att jag inte är trött, så antingen får jag bestämma att sova nu och vakna vid typ 2, eller så dygnar jag och sover en stund på dan? Hmm.. ;) Nae jag orkar inte, god natt nu ska jag ta mitt vatten och sova.


Suddig. Eu, okej det vattnet smakade lera.

Tips - brun utan sol .

Haha så, nu är klocka halv 5! ;) Men nu ska vi snacka om 'brun utan sol'. Jag har inte testat några andra produkter med brun utan sol, uatn detta var första gången och denna jag köpte, var en av dom dyraste, kostar 120:- på H&M, och den är suuuperbra! Blir brun efter första natten!  Det är bara att smörja hur ofta du nu vill , och du märker att du blir hur brun som helst! Men sen kommer vi till det svåra, jämnheten!  Det gäller att applicera den så jämnt som möjligt för annars blir det fläckar som det blev på mej haha!;) Men nu vet jag hur man gör. 

Så frågar ni mig, så köp Garnier ambre solaire - Natural bronzeur no streaks.



Bildbrist & bilder från den 24e .

Nu när jag satt och kollade runt i mina fotoalbum så tänkte jag att ag har verkligen inga nya bilder. Jag menar det är ju inte så kul att kola på bilder från sommaren när jag hade oranget hår, right ? ;) Så jag måste verkligen ta fram stativet och fjärrutlösaren och börja utnyttja min nikon d3100! :D Och sen tänkte jag att jag skulle börja fota med dagligen med iphonen, asså vad jag gör , bilder från dagen, fattar ni vad jag menar? :D Det kanske blir roligare att se fler bilder än att se mina små fjortisbilder hela tiden.

Hittade lite bilder från julafton då som jag önda kan lägga ut nu medan body lotionen jäser på min hud ;)


Awww, lillasyster <3


TVÅ av alla dom var mina.



Cute!





Euu, klibbigt !

Sådärja, sen ska jag smörja in mej med body lotion och sen ta deodoranter osv ;) Men usch vad klibbigt det äääär ! Yes :D Asså alla är osociaala på fb & msn, kan det vara för dom sover? ;) Ja det tror jag. Vet ni, för en gångs skull så funderar jag inte ens på att göra en ny header :O Duktiga jag. Brb, deo.



Hudprodukter, kl 4 på morgonen ?

Vad gör man när man inte kan sova kl 4 på morgonen :D ? Jo man tar fram lite hudprodukter och tänder ljus & lyssnar på musik. Förstår varför många kallar mig galen, jag gillart ;) Hhehe, så nu ska jag smörja in mej med brun utan sol , haha såg att jag slarvat lite med jämnligheten så jag har typ lite fläcka på armarna haha! :D Och vet ni? Jag är sjuukt brun på benen nu! Ni kan få en bild idag om ni vill ;) !? Japp, brb ska smörja.



Ännu mer film, god natt !

Ska gå upp ochhämta lite dricka oså, sen ska jag tända lite ljus och se på ännu mer film med älsklingen, mysigt. ;) Så jag antar att jag inte kommer blogga något mer ikväll så vi får helt enkelt höras imoooorn :D ! Vi ska se på 'sharpays fabulous adventure' & 'krama mig', såklart väljer jag en disney film för det är så underbara filmer!
Tror jag ska jag en disney filmkväll med julia någon helg. Hehe.

Nej nu måste jag sluta, god natt! ;)



Medryttarhäst..?

Så glad. Kollade min hotmail nyss där jag fått ett mail från en person som mailat mej från hastnet.se !!:D Har ju lagt in en annons där om att jag söker medryttarhäst i smedby eller i närheten så hon skrev att hon hade en d-ponny !!!! Underbart, iaf som hon behövde hjälp med 2-3ggr i veckan och att hästen gillar turer i skogen och jobba dressyr lite dåochdå, perfekt! ;) Är ingen tävlingsryttare men älskar att jobba i dressyren och rida ut lite då&då ;) Så vi ska se vad hon svarar, och har jag tur så kanske det kan bli något av det denna gången! Var ju och provred en ponny i lindsdal när jag bodde i norrliden, och hon skulle ha 4000:- I MÅNADEN! :O Helt sjukt! Och den hästen och jag kom jättebra överrens, vi passade verkligen superbra tillsamman men bara det där jävla priser förstöde allt, lite synd..

Men denna personen sa runt 400:- i månaden, helt OK faktiskt. Så hoppashoppas! ;)


Jag och en häst på skälby ;)

ÖVERGLAD !!

Heeeeeeeeeeeeej;) Hehe, jag är så glad så jag vet inte vart jag ska ta vägen! Jag har världens bästa vänner, världens underbaraste familj&släkt, finaste pojkvännen osvosv ;) ♥ Jaop. Vet att jag inte bloggat idag men har bara legat hemma med jocke och kollat på millenium.filmerna, alla 3! Hoppas ni vet vilka de är? Dom där filmerna 'män som hatar kvinnor' , 'flickan som lekte med elden' ja dom ...:D  Så det vart ingen stan idag, kanske imorgon? Hmm..... Ipaden har inte kommit, så pappa ringde komplett idag och dom sa att dom fått dit grejorna just idag så troligtvis kommer den nog imorgon! :D

Vad har ni hittat på idag? ;)



Både pappa & jag grät .


Nattmat klockan 3 .

Vet ni vad man gör när man är hungrig? Jo man gör som kineserna som jocke brukar säga - man äter ! ;) Haha natthumor.. Sitter o äter ostmackor & dricker juice till ljudet av jockes fisar.. Blä. Stackars meej. ;) Nejmen.. Sitter och kollar facebook, klockan är 3 snart, ja vad ska man säga? :D I'm a happy girl.



Facebook update


Nolifer .

Hahah, inte undra på varför jag har så många sidovisningar? Undra hur många gånger om dan jag går in på själva beccaslife.blogg.se ?! ;) Haha! Går in där var 10e minut helt seriöst :O Inget liv. Imorgon, funderar på om jag ska ta mig in till stan imorn med?;) Har fortfarande kvar pengar på mina presentkort osv :D Vafan, nu har jag väntat på jocke i 1&enhalvtimma  sen han ringde o sa att han skulle komma om en timma, killar är ffs slöa! Håller ni inte med ?


Känner att detta var ett onödigt inlägg, har verkligen inget att säga men en sån jäääkla blogglust!
Nolifer.

Kanske en liten tävling....?

Alltså,  jag har hur många skal som helst, men bara 3 snygga enligt mej ;) ! Och jag ränkte, man behöver ju inte 3 skal och sen skulle det vara kul om jag kanske hade en liten tävling? Där man kan vinna ett av skalen :D ? Skulle ni vilja vara med då, fast vet inte hur tävlingen ska gå till, men ah. Ni får kommentera här nereee. OM det nu skulle bli av en tävling, tycker ni att jag ska välja ut ett av skalen som ni tävlar om eller tycker ni att man ska få välja när man vunnit? Hmmm, klura på de ;)

Sååå, vill ni ha en tävling? :)

P.s , det är bara till iphone 3g/3gs



Min nya drinkmugg .

Testade min nya mugg ikväll hehe, man fick ju fyrkantiga platsfigurer till också som man ska frysa in sen ska det vara som isbitar, riktigt najs ;)

Vad tycker ni, är det en fin mugg? ;)



Fräsch .

Nyduschad, haft hårinpakning & smörjt in mej med brun utan sol, fräscht! ;) Min älskaling är påväg hit och ja, presic fått upp dom nya sakerna jag köpte idag osv.. :) Jag vil ha en ny telefon, asså min iphone3gs är så himla seg! Den buggar fan hela tin. :( Imorgon vet jag faktiskt inte vad jag ska göra? Hoppashoppas att iPaden kommer så jag har något att sysselstätta mig med hehe!

Vad ska ni göra imorgon ;) ?


Aw, mina favoritfigurer!

Mellandagsrean .

Tja babes ;)

Hemkommen från stan nu, shiet vad jag är trött , har årecis ätit på dendär resturangen som jag snackade om inatt nivet  när jag och julia var 2 små piggeliner ;) ! Guud vad folk det är , alla springer runt och inget är i sin ordning hehe.  Jag fick tag på nyårsklänningen jag alltid velat ha, den kostar egentligen 299:- men det var ju rea så den kostade 249:-, asbra! :) Sen har jag varit inne på TGR okeså, asså man plockar allt man ser där inne, shit vad skit man får med sig hem, dët är så sjukt vad man gör av med pengar där! ;) Sen har jag köpt ett iPad skal till min iPad som kommer imorn förhoppninggsvis, och den är ju vit så jag köpte ett limerosa skal, snyggt va? :D Aaah. Sen köpte jag brun utan sol, äntligen! Så ska snart hoppa in i duschen och sen smörja in mej med det. Och sen lite parfym, godis and condoms :D Tack för en underbar dag bästis ♥








I väntan på bussen .

Godmorgon ;)

Vad gör  ni? Jag sitter här och har precis fixat mej tillsammans med juliaa :D Assså vid halv så kollade vi när bussen skulle gå, och då självklart går den 17över så nu måste vi vänta en halvtimma... Längtar till min iPad kommeer ;) Det sägs att den kanske kommer imorn! Wiie. Men jag har inte så mycket mer att säga, ja jag vet att jag sa att vi skulle va i stan vid 11, men nu blev det inte så eftersom jag ställde klockan på 10 och snoozade i 50miin haha!;) Men nu ska vi chilla lite till sen sticker vi, pusshej.;)


Todays look.

Piggelin .

Assååå, jag och julia är ffedt pigga :D Vad kan man göra? Haha, antar att alla typ sover?!?!;) Men ah,morgondagen! Vakna typ vid 10, sen göra oss i ordning , sen åka till stan vid typ 11, underbart! Ta en milkshake och checka affärer, sen shoppa liteee ;) Och det bästa, äta på resturang Peking (kinamat) ååååh vad sugna vi blev på det nu :( Längtar tills imorn jao.

Erkänn att ni blev sugna på det nu ;) ?



Oh.. Eh.. Thank you..


Nu ska vi byta julklappar .

Hmmm. Vad tror ni det är i det hära fina avlånga paketet ? ;)



Bästis kommer!!

Wiiie. Bästis ringde och ville komma och sova här ikväll eftersom vi ska in till mellandagsrean imorn och shoppa loss som två idioter ;) ! Så snart sitter julia på bussen påväg hit :D Aja , ska bara se klart på filmen , onödigt inlägg hahah!!! Men ah vi hörs senareeee.



Superbad .

Hihi glada jag ;) Nu ska jag krypa ner i sängen med min lillalilla godisskål och kolla på 'superbad' och sen får vi se om det blir något mer inlägg idag, tycker jag uppdaterar bättre än någonsin!? Vad gör ni då readers?;) Puss


mitt.

Julklappar 2011 .





Sådär, det var lite av julklapparna & presenterna i år. Matchande string till bh'n & halsband, örhängen osv ;)

Lycka .

Ååååh, äntligen har jag fått reda på vad det är som är beställt hem till lilla mej ;) Lyckan som uppstår när pappa säger  okejdå... du får en iPad hehe.. den kommer nån gång nästa vecka... Tro mej, världens lyckligaste ;) Gaaah, snart är den minminmin!



Nyårslook...?

Jag har gjort en såndär sida på 'mylovebasket', där man kan lägga in produkter som man tycker är skitsnygg , sen kan man visa andra som typ har panik haha ;) Så jag kikade lite och hittade massa snygga saker, lite tips kanske? Det är bara att klicka på DENNA LÄNKEN och sen scrolla ner & inspireras. Kolla! ;)



Mitt revir .

Hahah.. Duktig jag är. Städat mitt rum. ;) Kan ni tänka er, jag, mej, BECCA ! ;) Haha, tpg bilder med webbcamen för jag orkar inte ta med min nikon..... Men tog ina "före&efter" bilder, bara bilder när jag var klar. Den väggen där det står en spegel, den är ju inte klar! Enojy :)




En tröttish beccish som taggar nyår..:)


Upp och äta, sen visa julklappar .

Chao. :D

Är hemma nu, eller kom hem för typ en timma sen?! Aja, är fett hungrig så ska gå upp och käka lite, sen måste ag städa och visa er min julklappar, asså det var inte mycket, men pappa säger att min födelsedagspresent kostar 6.100:- , så ah, det förstår man ju. ;) Vill nbara att han ska avslöja vad jag fåår, för jag vet nästan, men ah, kanske kan få han att berätta, men jag VET att det är en iPad! ;) Brb.


gammal fjortisbild-.-

Julfirande #2 .

Hej kompisarrr!;) Va händer? Just nu sitter jag hemma hos mamma i väntar på att attackera julgranen & julklapparna, ja ni fattar :D Hann inte med att blogga i morse, jocke väckte mej halv 9 och sa att vi försovit oss till 11-.- haha. Men ah, ska fira lite jul här osv..... Sen ska jag hem och städa mitt fina rum ;) Så efter det kan jag uppdatera er, aight?;) Kyssss


Hjärtat är här .

Tesse och jag stacka och hämtade jocke förut hihi ;) Ovanligt, ellerhur? Jocke är elak mot mej, han trycker in tungan i min mun när han har snus, och det svider som kukarnas konung !!!:D Haha , mitt och jockes ord. 
Jocke: Sätt på grinchen nu!
Jag: Nej jag vill inte!
Jocke: Men jag vill!
HAHAHA, fattar ni? Misstolk ;) ah, jessica & björn kommer och hämtar oss imorn vid typ halv 11 eller någooot. Juste, jag & jocke bytte julklappar nu, hans fick ett brett armband i kedja, äkta silver :) ! Och jag fick en fettsnygg rosa bh och matchande stringisar ;) Och sen har jag fått ett silverhalsband osv. Men ah, bloggar mer imorn när vi vaknta, nu blir det mys i sänger. Pusss


Bild från en dag vi var ute och gled ;)


Grinchen .

Haha, testade att sätta på et par av mina lösögonfransar, har ju försökt ett tiotal ggr nu  men har inte funkat, men nu prövade jag med limmet ;) Ska nog ha dom imorn. Nehepp, har laddat ner grinchen, på svenska haha! Så nu ska jag typ äta muffin & dricka festiss, kolla på grinchen osv ;) Så om ni också vill se den kan ni ju komma & joina mej ?!?:) Men jag bloggar direkt efter filmen, det lovar jag! Pussssss ;)

P.s , ät aldrig apelsin DIREKT efter en pepparkaka, usch!






Bortskämd..?

Hejsaaan , vad händer? :D

Har precis gått ner till mitt rum, för kalle anka suger. Men ååh, jag vill se grinchen! Kärlek till den sötnosen ;) Ye buddy... Jag lyckades hitta pappas spegel i hans rum, och det blir det nya stället att ta outfit bilder i , hehehe. Har inte fått något särskilt, mjuukisbyxor , presentkort osv ;) Och pappa sa att jag kommer bli sjukt nöjd när jag får min födelsedagspresent, hoppashoppas det är en iPad!!!! Och lyckan som uppstår när han säger
och som vanligt är det du som får för mest money , och det enda man hör eunt om sig är "du är så jävla bortskämd becca." :( Aja...... Skyll på min kära fader. Juste, TOMTEN KOM! :D Första gången. Men här får 2 bilder och dagens klädsel.




God jul fuckers .

Godmorgon ;)

Idag vaknade jag typ 10, sen somnade jag om till typ tjugo i 11... Men ah, har varit uppe och hjälp lillasyster med en grej, och sen nu så försöker jag bestmma vad jag ska ha på mej , men det går inte :( ! Hähä, min födelsedagspresent har inte kommit ÄN ...... Hoppas den kommer imorn, fast får ändå inte se den förrens på måndag morgon, för jag tror  jag ska sovahos mamma imorn när vi ändå ska fira jul där också.!? Men btw, kommer uppdatera er all day long ;) Asså jag måste skaffa fler läsare. Haha. Men ja ;)




Svar på taaal



SVAR
: Jaha, okej.. Juuste, det är ju juldagen som vi ska va hos mamma, alltså imorn ;)

Becca tråkar.

Hejhopppp, nu äre julafotn, inte för att den är så speciell och inte för att jag är så värst taggad, ingen julkänsla alls, gutt ju ;) ! Haha ne. Men eftersom jocke inte är här så joainar min brorsa mej, inte träffats på länge. Imorn (idag) kommer nog pappa ner ganska tidgt och väcker oss :( Faen, äta äckel risgröt , bläää! Längtar BARA till det bästa, kalle anka! Min prins !;)♥  Aoop, och nu tror ni jag är cp som inte längtar till julklapparna, men jag kommer bara få 2 utav typ, 30000 unde granen, & vet ni varför? Jo för att pappa sa att han beställt min födelsedagspresent, så antar att den är ganska dyr. Nej nu ska vi se en film typ, och smsa med min pöjk. Men vi hörs lite senare på morgonen, kommer bli myyycket uppdatering, pussssssss ;)


BIFFEEN!

Lost without you

All I know is I'm lost without you,
I'm not gonna lie.
How am I gonna be strong without you?
I need you by my side..




Instagram@ pinkeyyy




Brun utan sol..?

Asså är det bara jag som är sjukt blek :O ? Så istället för att sola solarium, vilket är det värsta jag vet, så tänker jag nog köpe en sen julklapp till mig själv! Hört att det gör stooor skillnad lixom, hur gutt skulle det inte vara att typ vara lite brunare på vintern ? ;)





2 julafton?

Fixat header nu.. Tycks?;) En av dom bästa jag gjort iaf, fast varför är kvalitén så sjuukt kass?:( Aja same shit.. 2 julafton, ja! IImorgon ska jag fira julafton hos papap med nästa alla min syskon, ja nästa alla 7 ;)  Hehe. Och på annandagen så jag jag hem till min kära mor och fira julen med henne och släkten på den sidan. Fast det som är så sjukt tråkigt är att jag aldrig får träffa släkten på pappas sida när det är högtider eller viktiga dagar, det är alltid tesses släkt som kommer.. Lite tråkigt. Men aaah, det kommer INGEN tomte som vanligt, fett tråkigt. Vill ha sånadära riktigt "svensson-jular" hhaha! :D

Har ni också skilda föräldrar så att ni måste fira jul flera gånger ?


Han får gärna komma hem till mej och dela ut julklappar :O

Ingen blogglust..

Asså jag är sjukt deppig, inte alls taggas inför morgondagen, och det en man ser på fb är  JULAFTON IMORN.... Ja? Vi fattar att det är julafton imorn.. Shiet vad sur jag är :( ! Mitt kalas igår var supermysigt, orkar inte visa vad jag fick för det var inget speciellt mer än presentkort, onepiece, bord osv.. Kommer få en till present av pappa och dom, som dom har beställt, kan det vara en iPad?;) Hoppas det, annars blir jag sur. Haaaha ego. Men ah, ska försöka göra en ny header ikv, oh sen göra en jävla massa inlägg så att nni får veta vad som händer runt mej. Juste, vår klass vann innebandyturneringen, för vi är bäst. Vann en flyttlåda fullt med godis & julmust, mys ;)  Men ah, brb........



Nu är jag 15år !

Tjatja;) Ehm, idag har jag haft fuullt upp, eller asså jag kom till skolan osv alla skrev 'grattiisss beccaaa' så gulligt!;) Och sen hade vi innebandyturnering men jag drog hem haha.. Sen ikväll har jag varit hemma ensam med jocke, vi kollade film och hade det supermysigt!:D Sen skjutsade han ut mig till Julia och sen badade vi bubbelbad och nu ligger vi här och småpratar ;) Imorn blir det kalas för mammas sida + pappa! Men jag kan berätta imorn vad jag fått osv, pussar!:)<3


Nyårs-planering!

Dricka i 2 dagar! Yepps, så fåre bli! Och detta ska ske med min underbara saknade vän från söderåkra oliviaa ;) Såär så SJUKT taggad! Hihi satt och pratade med henne på donken idag i 2 timmar tills klockan 9 i väntan på bussen hem till smedby.. Hehe :D Åh 4 dagar till julafton, sjukt mysigt! Speciellt i år, när jag ska fira både hos mamma och papi ;) Så får får man ju träffa moster , morbror osv ....!  Gaah nu äre bara en halvtimma kvar och min älskling ligger bredvid och sover , sötnos :)



Om 45min - 15år!

GAAAH KAN NI FATTA DET? :D  Jag får knulla lagligt om 45 min för då fyller jag fucking 15 åår! Ville bara säga deet, pusspuss ;) ♥

Lycklig chey.



Julshopping!

Hejsaaan :D 

Det har varit seg uppdatering sen typ, igår ?  Aja, nu kör vi! Idag har jag varit på stan med julius & olle :) Nej men julia och olivia menar jag juu :D Jag hara bara köpt typ 3/10 julklappar känns det som och nu ör alla mina pengar slut :( Köpt till jocke för 400:- & till julia för 120:- osv... Så ah, vet inte hur jag kommer fixa detta, men det är sånt som märks, och sen har jag ju köpt lite saker till mej själv ;) Åh, imorn har vi innebandyturnering och man får lixom välja själva om man vill va med, och vad tror ni man väljer? Jo INTE vara med ofc , så vad fan ska man göra i skolan i typ 6 timmar? Vi börjar 9 btw. Här får ni lite pics på what I bought today. Puss ♥




Veckans planer..


Hiss/diss på helgens uppdatering?

Vetni, nu måste jag färga håret platinablont för nu äre drygt 60st som gillat på fb... Fett najs , eller? ;) Tycker jag varit sjukt duktig som uppdaterat er nästa hela tiden nu i helgen, ellerhur?:D Hähähä^^.... NU, ska jag iaf fixa världens finaste header och stil på in blogg, kommer ta nån dag kanske , om jag inte gör den klar ikväll, grejen är den bara att jag inte fattar varför det blir sån sjukkt d¨ligt kvalite, ngn som vet?:O

Anyway, vad har ni gjort i helgen?


Åv vad vi är söta.

1 KVAR!



Me, I & myself.



Rolling in the Deep!

Hej :D !

Jocke kom igår , och emil då.. Det blir aaaldrig som man tänkt sej ellerhur? :O Julia vart nästa ledsen för att det inte blev en bästis-hekg som vi planerat..:( Men vi ska ta en harrypotter-helg på jullovet ;) ! Men iaf, ah sen sov dom här och sen på morgonen drog dom och sen drog julia osv .......Nu har våra gäster kommit och jag har precis fixat mej färdig så nu ska jag dra upp och joaina dooom ;) Hörs när vi ätit , pussss :* ♥

Todays facelook :D :



Nudlar ;D

Haha jag och julia kom precis hem från ICA  och har köpt lite nudlar, ckoklad och energidrycker , vi ska gosa ner och och se en film nu, så jag bloggish senare, okej?;) Men ah, pusspusss ♥ ;)




Filosoferar med en god vän..

För vi har sjukt tråkig och funderar på att dra t ICA eller något ;)


Osminkad liten gullig tjej :D

Laptop vs Ipad ?

Har precis varit uppe och snackat med dadi, han frågar ut mej vad jag vill ha när jag fyller år om 4 dagar på onsdag, och jag har ingen aning, stressigt!:( Asså alla säger typ   Välj alltid Apple före Pc ..... Så jag vet faktiskt inte, kommer ju få massa pengar och presentkorv av farmor, mamma osv. Asså hjälp mej kära läsare! Eller har ni annat tips på vad man kan önska sig? För får jag en Ipad så får jag inte behålla datorn för då får min brorsa den :( Men önskar jag mej en Ipad kan jag alltid köpa en laptop senare för det är ju billigare än en Ipad :D

Ska jag behåla min laptop eller önska mej en Ipad? Hmm.. ;)







Bakiskäk med Julia..


Utgång.

Nu ska jaaag coh min kära vän dra ut en sunda och drcicka lite med andra personer, jag mår så sjukligt bra måste jag bara få säga om jag inte redan gjort de ;) Hehe yepp, nej nu väntar dom på oss, får se om det blir en srunda med bilen med :D PUSSAR TILL ER ♥




Dagens shopping..

Har ju mobilbloggat hela dagen haha, men fick logga inte på datan nu eftersom det baara går att lägga upp en bild per inlägg på blogg.se-appen, eller? ;) Har jag fel ? Aja, jag hittar inget annat sätt iallafall :D  Nu min käa älskade läsare tänkte jag visa er de småsaker tag tog med mej hem från stan, enjooooy ;)



Örhänge men typ sätter på sidan, lila kors-ring, leopardskal i läder ;)

Öl & skratt!

Hejsan underbara människoor! Jag mår så sjukt underbart bra!;) Dricker öl och umgås med min bästakompis och snart kommer några grabs hit så himla fun!:D Önskar jag kunde må såhär jäämt! Men nu tänkte jag ta lite kort på de saker jag fick med mej hem från staden ;) btw, bilden här nedan är tagen för typ 2 sekunder sen, pussiii;*


Live från Gina tricot!

Hej bloggen! Nu står jag inne på Gina med Julia, vi har precis käkat lite och vetni?!?! :D Jag har hittat ett par übersnygga mjukistofflor här inne! Åh dom är rosa och ser supermysiga ut!;) Kanske att det blir en julklapp till någon i familjen?! Aja, nu ska vi köpa lite godis sen ska vi bege oss hemmåt, pusshej!;)<3


Hos julia!

Halloj kära bebisaaar! ;) Vad gör ni? Idag var jag i skolan och ah, haft bara 4 lektioner rätt onödigt om ni frågar mej! Hade lika gärna kunnat vara hemma idag eftersom det var först hemkunskap där vi bara städade, sen gympa där jag bara chillar och får reda på mitt IG i idrott men G i engelska...... :D Sen lunch äckelmat, sen typ so/sv där vi såg på film och fick reda på mina IG i so/sv.. Haha, helt onödig dag. Men skit i det nu , för just nu sitter jag hemma hos Julia och väntar på att hon ska duscha klart, tar typ år för henne -.- Sen ska hon va hos mej heela helgen, så det blir en "bästis-helg"! ;) Kommer iaf uppdatera er mer än någonsin! Hörs sen, puss babes :*


Bortskämd eller inte ?

DU HAR.. ¨
[x] mamma
[x] pappa
[ ] styvmamma
[ ] styvpappa
[ ] styvsyskon
[ ] bror
[x] syster
[ ] brorson
[ ] systerdotter
[x] mobiltelefon
[ ] eget badrum
[x] eget rum
[ ] swimmingpool
[ ] hot tub
[x] gästrum
[x] dator
[x]TV
[x] COD spel
[x] minst tre WOW spel (paket)
TOTAL: 10
[x] säng större än normalt
[x] mer än 4 par skor
[x] solglasögon
[x] klocka
[x] mp3spelare/ipod
[ ] en fungerande PS2
[ ] nitendo wii
[ ] Xbox som funkar
[ ] nitendo 64 som funkar
[ ] gamboy/advance
[ ] gamecube
[ ] nitendo ds
TOTAL: 8
[ ] pokerbord
[ ] basketkorg
[ ] hockeyspel
[ ] biljardbord
[ ] pingisbord
TOTAL: 0
[x] nattduksbord
[x] stereo på rummet
[x] Cd-spelare
[x] har något klädesplagg från Abercrombie och Fitch eller Hollister/AE
[x] dina föräldrar har gett dej ett kreditkort/atmkort
TOTAL: 5
[x] Jobb/sommarjobb
[x] shoppar minst en gång i veckan
[x] har dyr parfym
[x] Msn
[x] kamera/videokamera
[x] telefon
TOTAL: 60
[ ] Scooter, 4hjuling, moppe
[x] Gitarr/trummor/keyboard
[x] Något annat instrument
[x] varit på en kryssning
[x] rest utomlands
[x] haft en personlig tränare
[x] dyra smycken
[x] träffat en kändis
TOTAL: 7
[x] plattång/locktång
[x] har 1000 spänn på dej just nu
[x] rest i Europa
[ ] varit på hawaii
[x] varit i Asien
[x] varit i USA
[ ] varit i Australien
TOTAL: 5
[x] föräldrar har bil
[ ] husbil/vagn
[ ] jag har en bil
TOTAL: 1
[x] hemmagjord mat nästan varje dag
[ ] suttit i en limmo
[ ] suttit i en helikopter
[x] äger en videokamera
[x] egen laptop
[x]egen dator
TOTAL: 4
totalt : 46
1-25= Ghettokid
25-35= vanlig 36-40 =
Bortskämd brat
41+ = Överklassens snobb
DU HAR.. ¨
[x] mamma
[x] pappa
[x] styvmamma
[ ] styvpappa
[x] styvsyskon
[x] bror
[x] syster
[x] brorson/brorsdotter
[ ] systerdotter/systerson
[x] mobiltelefon
[x] eget badrum
[x] eget rum
[ ] swimmingpool
[ ] hot tub
[x] gästrum
[x] dator
[x]TV
[ ] COD spel
[ ] minst tre WOW spel (paket)
TOTAL: 13

[x] säng större än normalt
[x] mer än 4 par skor
[x] solglasögon
[x] klocka
[x] mp3spelare/ipod
[x] en fungerande PS2
[x] nitendo wii
[ ] Xbox som funkar
[x] nitendo 64 som funkar
[ ] gamboy/advance
[x] gamecube
[x] nitendo ds
TOTAL: 10

[ ] pokerbord
[ ] basketkorg
[ ] hockeyspel
[ ] biljardbord
[ ] pingisbord
TOTAL: 0

[x] nattduksbord
[x] stereo på rummet
[x] Cd-spelare
[ ] har något klädesplagg från Abercrombie och Fitch eller Hollister/AE
[x] dina föräldrar har gett dej ett kreditkort/atmkort
TOTAL: 4

[ ] Jobb/sommarjobb
[ ] shoppar minst en gång i veckan
[ ] har dyr parfym
[x] Msn
[x] kamera/videokamera
[x] telefon
TOTAL: 3

[x] Scooter, 4hjuling, moppe
[x] Gitarr/trummor/keyboard
[ ] Något annat instrument
[ ] varit på en kryssning
[x] rest utomlands
[ ] haft en personlig tränare
[ ] dyra smycken
[x] träffat en kändis
TOTAL: 4

[x] plattång/locktång
[ ] har 1000 spänn på dej just nu
[x] rest i Europa
[ ] varit på hawaii
[ ] varit i Asien
[ ] varit i USA
[ ] varit i Australien
TOTAL: 2

[x] föräldrar har bil
[ ] husbil/vagn
[ ] jag har en bil
TOTAL: 1

[x] hemmagjord mat nästan varje dag
[ ] suttit i en limmo
[ ] suttit i en helikopter
[x] äger en videokamera
[x] egen laptop
[x]egen dator
TOTAL: 4

Totalt : 41

1-25= Ghettokid
25-35= vanlig
36-40 = Bortskämd brat
41+ = Överklassens snobb - Haha verkligen inte...



MITT LIV ÄR KÖRT!!!!

JAG VAR INTE I SKOLAN IDAG!! Åh jag vågar inte gå dit imorn :( Jag gick inte dit idag pga mitt hjärta som typ slutar slå snart, nej men typ ;) :(  Oooooorkar inte mer. Aja. Det är somd et är, det ända som är bra nu är att jag har min bby & bästis och att jag fyller år på onsdaaag :D  Åh har inte ätit på typ 2 dygn, och nu skulle jag ta en clementin och så är den helt äcklig möglig typ , fml :'c



Six days..

Så nu är det bara 6 dagar kvar!! ;) Nehe kära läsare, nu ska ajg plocka ut linserna, sen ska jag se en film med min sura pojkvän som är skitlack bara för att han har ngt i ögat, kbry....:D  Haha! Blir att sova nu som sagt, imorn blir det en heeemsk dag :(...Men ah, vi hörs imorn kompisaar, puss ♥ ;)



Mår bättre än bäst just nu!

Godkväll :)

Mår fett bra just nu, försöker reda ut ala bråk och allt tjafs osv, verkar som om allt löser sej tilslut ;) Aja, imorn ska jag till skolan där jag inte var idag , så imorn blire att göra alla 3000 prov haha :(  Aaaaaaah! Fuck också, fyller år om en vecka!!! ;) Ja, jag är jävligt lycklig.  I helgen blire fett chill med alla sköna polare som man sa träffa, jag har faktiskt börjat utnyttja helgerna nu! ;) Oooho, klockan är snart över 00.00 så då är det bara 6 dagar kvar :O 

Underbara readers :*



I'm sexy and i know it!



Haft en skitdag!

Hejsan! 

Detta är verkligen inte min dag idag! Herregud, bråkar med precis alla just nu, typ gråtit i flera timmar, jag vill bara säga tack för allas stöd, det betyder verkligen jättemke! Love you my dearest! ♥



Min kisse är bäst , jag säger som tina!:

Jag älskar min katt över allt annat. Hon är den enda som får ta min ost på mackan. Hon är den enda som får sova i min säng (och jocke då). Hon är den enda som får krypa upp vid min hals och sova på min axel. Hon är den enda som gör mig orolig när hon inte kommer in på natten.


Min styrka finns inte kvar..

Jag orkar inte mera.



Your name, forever on my lips!♥

God natt på er min kära läsareee ;) Imorgon blir det en hård dag i skolan då jag ska göra typ, 3000 prov...... Btw, gick hem från skolan idag pga att jag typ kollapsade i skolan haha , nej men föll ihop på golvet på idrotten och började kräla, tillsist fick jag gå hem efter lunch.. Mår bättre nu iallafall. ;) Nu ska jag mysa med baby och sen ska jag se på twiligt. Dör lite när man ser Edward i dom filmerna gaaaah han är så underbart vacker!!!! Tycker Jacob är överdrivet ful, ! :O Hans kropp är fettnajz men inte själva han eller hans personlighet haha! :D


DAAAMN! Önskar jag var Bella just då!


GOOOD

Beställa nya skal..?

Asså guuud vilka snygg ska det finns till 3GSarna även om det finns änne mer snyggare till 4orna men iallafall, :D det finns sjuuk snygga ! HÄR är en sida med assygga skal, scrolla ner lixom! Tror jag ska ta och beställa dessa två på bilerna nedanför ! ;)

Vad tycker ni, visst är de üübersnyga?
;)






Julklapp till sin pojkvän, hmmm.....?

Åååh, är det någon mer än jag som inte har en susning om vad man kan köpa till sin kille..? Hmm ;)  Han har varit i stan idag med en kompis och köpt både julklappar och presenter til mejj! :D Åh jag vill veta vad det är nununuuuuuuuuu! Den 20e får jag mitt barnbidrag och då ska jag & julia in till stan och julshoppa!! Vet jag vad ska köpa till alla förutom jocke! Shit vad svårt detta blev, vill ge han allt jag ser!!!

Men hörni, har ni något förslag ? ;)


Becca was very trött idag!

Hejsan, jag vet att ni älskar min svengelska haha :D !

Nejmen, idag i skolan, omg kan inte fatta det..... *Andas*, HAHA! Vi kollade på film på so-lektionen, eller ni kan få en facebook update istället ;)



HAHAHAHH!

Aldrig gråtit såhär mycket :'(


Omg........

Jag lärede mej något av denna videon, vi har fan inget att klaga på! Vi är människor, vi finns i livet, vi har armar & ben, men en jävla massa prroblem ändån! Kolla denna starka killen, jag säger bara. Tears in my face! ;) ♥



Bieber i framtiden......?

Vad tycker ni? Kan bieber se ut som Stefan i vampire diaries i framtiden? Hahahah omg.. :D Är det likt? Det tycker jag iallafall, typ samma huvudform , hår osv.. Hmm...?;)








Daniella Book gjorde min dag!

HAHHAHA, läste daniellas blogg idag och hon skrev såär i ett inlägg :D :

Asså guuud! Har ni också märkt det? Tycker ni som jag? Att det är sjukt många som bombar facebook! En person kan typ skriva 50 statusar per dag och dom tröttnar aldrig. Jag skriver typ 1 status en gång i veckan, om inte ens det. Medan andra skriver typ som "hej, nu har jag kommit hem och ska ta en kaffe, hoppas ni har det bra". Men snälla, ingen bryr sig om du nyss har kommit hem och tagit en kaffe. Då kan ju lika gärna jag skriva "Japp, nu har jag bajsat i en timme, väldigt skönt att få ut dom där bajskorvarna. Hoppas ni också får det". Jo men liksom man kan ju anteckna också. För det är ju verkligen såhääär intressant. Så snälla, ni som bombar facebook, ingen bryr sig! Tack o hej!

HAHAHAH den tjocka texten var fårjääävla klockren och jag håller faktiskt med!!!! ;)


Allla har vi varit små;)

Nu får ni snart komma hem från Umeå...!

Det här är min brorsa & min sööööta brorsdotter, dom bor i Umeå nuuu :( ! Fan hoppas att ni kommer på nyårsafton, fast tror att det bara skulle vara brorsa som kom då.. Är vi lika....?;)



9 dagar kvar, snart 8 !

Herregud vad dagar får fooooort, och det äe fetnajz ;) ! För snart fyller jag år ju, men jag fick reda på en sak....... Pappa kommer jobba från 7 på morgonen till 10 på kvällen, och min låtsasmamma ska på möte hela kväll, så hur blir det då?:(  Jag kommer ju vara ensam med jocke och min släkt då, och barnen kommer va hemma?!?!? Och jag tänker fan inte va barnvakt på min fördelsedag :O ! Inte en chans!!!!!! Får lösa det.

Aja, undra vad man får i present...?;)



Varit ute och glidit lite!

Heyyy ;)

Ehm, idag så har jag inte gjort så mycket, mer än att typ varit i skolan och sen har jag bara varit hemma med älsklingen... Ah har typ inget att skriva haha? :P Ibland får man helt jävla ångest och vill typ bara skita i att blogga och sen får man ångest igen för att man inte HAR bloggat hahahaha ;) Aja, jocke is here och jag måste plugga för jag har 3 prov att göra imorn :( Fml.............. Kom precis hem efter en liten glidrunda i bilen med emilj , jocke & julia :D Juste, i helgen så piercade jag mej sj i läppen igen, fas tog ut den i söndags för det gjorde förjävla ont..

What have you done todaaaay?


saknaaaaaaaaar:(

Så sant !

Äter du, är du tjock. Äter du inte, är du anorexia barn.
Dricker du, är du alkolist. Dricker du inte, är du feg.
Läser du böcker, är du nörd. Läser du inte, är du dum.
Om du röker, är du " cool ". Röker du inte , är du en nolla.
Har du sex, är du en hora. Har du INTE sex, är du feg.
Använder du smink, är du fjortis. Använder du inte smink, är du ful.
Det är inte lätt att vara sig själv , i en värld full av perfektion....



Ice Age!

Ni blir det film men min pöööööööjk! Puss puss sov gott ;)




Gjort header till tove!

Har suttit och gjort en header till tove och hon blev hur glad som helst, heh ;) Vill ni också ha en headerr, det är gratis jue, men det är bara att kommentera eller mejla :)


Grafiken är inte den bästa i ett inlägg...


10 dagar kvar!<3


Sånthär test!

i brist på liv.......
1SMINK OSV
Använder du mascara? eh ja?
Använder du kajal? sometimes
Använder du brunkräm? nej,
Använder du foundation? yes
använder du rouge? nejj
Använder du idomin? haha verkligen inte!
Använder du läppglans? nej
Använder du lipliner? nä
Plattar du håret varje dag? nejnej
Använder du spray ? nej
Använder du hårvax? HAHA
HUMÖR
Blir du sur för ingenting? ah ibland
Blir du lätt glad? nej,, men lätt för att skratta
Skär du dig? gjorde...
Skrattar åt ingenting? ALLTID.
HUMOR
Har du konstig humor? enligt andra ja!:d
Skrattar du när någon ramlar? jaaaaaa
Skrattar du ibland så att tårarna rinner? d gutt:)
SKOLAN
Är du nöjd med din nuvarande klass? ohja
Har du blivit mobbad? nope
Brukar du för det mesta ha kul i klassrummet? every day!
Har ni sudd krig på lektionerna? vi hade det en lååång period, men inte längre.
Har läraren börjat gråta någongång pågrund av stökighet i klassrummet? nä?
KOMPISAR
Har du kompisar som sviker? ohja.
Har du kompisar som är lika i sättet som du själv? hihi a
Har du killkompisar? jepp
Har du tjejkompisar? öhm, ja?
SKADOR
Har du brutit ett ben? ett av mina ben eller ett ben i kroppen?:O
Har du brutit en arm? nope
Har du brutit nacken? nä
Har du brutit lilltån? nejh
Har blivit nerslagen? naeee
INTERNET
Har du msn? ja, adda: [email protected] ;D
Har du lunarstorm? näeh
Har du bilddagboken? nej(aaaaa)
Har du kamrat? ah
Har du facebook? yes adda där med: Rebecca Pinkeyy Holm
Är du medlem på hemsidor man har glömt bort? säkert..
i brist på liv.......

SMINK OSV
Använder du mascara? eh ja?
Använder du kajal? sometimes
Använder du brunkräm? nej,
Använder du foundation? yes
använder du rouge? nejj
Använder du idomin? haha verkligen inte!
Använder du läppglans? nej
Använder du lipliner? nä
Plattar du håret varje dag? nejnej
Använder du spray ? nej
Använder du hårvax? HAHA

HUMÖR
Blir du sur för ingenting? ah ibland
Blir du lätt glad? nej,, men lätt för att skratta
Skär du dig? gjorde...
Skrattar åt ingenting? ALLTID.

HUMOR
Har du konstig humor? enligt andra ja!:d
Skrattar du när någon ramlar? jaaaaaa
Skrattar du ibland så att tårarna rinner? d gutt:)

SKOLAN
Är du nöjd med din nuvarande klass? ohja
Har du blivit mobbad? nope
Brukar du för det mesta ha kul i klassrummet? every day!
Har ni sudd krig på lektionerna? vi hade det en lååång period, men inte längre.
Har läraren börjat gråta någongång pågrund av stökighet i klassrummet? nä?

KOMPISAR
Har du kompisar som sviker? ohja.
Har du kompisar som är lika i sättet som du själv? hihi a
Har du killkompisar? jepp
Har du tjejkompisar? öhm, ja?

SKADOR
Har du brutit ett ben? ett av mina ben eller ett ben i kroppen?:O
Har du brutit en arm? nope
Har du brutit nacken? nä
Har du brutit lilltån? nejh
Har blivit nerslagen? naeee

INTERNET
Har du msn? ja, adda: [email protected] ;D
Har du lunarstorm? näeh
Har du bilddagboken? nej(aaaaa)
Har du kamrat? ah
Har du facebook? yes adda där med: Rebecca Pinkeyy Holm
Är du medlem på hemsidor man har glömt bort? säkert..


Julstämning!

Hejsan, vill bara tacka alla underbara vänner som finns där för mej, love you..<3

Idag har vi klätt granen, julpyntat & julbakat! ;) Så längesen vi hade en hel familjekväll med bara massa myyys :D ! Hihi, nu är jocke här och vi sitter och kollar på beck, som vanligt på söndagskvällarna...... Yesyes, imorgon tror jag att jag ska vara i norrliden och träffa julia & massa andra snygga saker ;) Juste, ja måste kolla på alla julkalenderns avsnitt med, har bara sett de 2 första typ hehe!

Vad har ni gjort i helgen? ;)







Depp fan!

Det gör så in i helvetes ont när jag ligger här gråtandes, men jag vill skriva av mej... Jag orkar fan inget mer, allting är bara skit nu, jag är ovän med alla som stär mig närmare ön någonsin, det gör så sjukt ont . Mitt hjärta pallar fan inte mer, det känns som att det lossnar bitar därifrån varje dag :'(  Ja behöver itne emr skit nu, det räcker! Dom ända jag har kvar nu, är min bästavän & min finaste pojkvän, jag somnar gråtandes i jockes armar ibland , och det vet han inte ens om?!:'( Jag får bara at skit hela tiden,, men det har blivit bättre ända sen jocke kom in i mitt liv, min egna ängel. Han fick mig att inte fortsätta skära mej , som jag gjorde innan, me han fick mej ayy sluta, han älskar mej för den jag är  och det betyder så grymkt mke! Men det skadar mej så innerligt mycket att dom som står mej närmast är jag ovän med  , jag vetifan vad det beror på?   allt är helt fucking förstört, palla, hejdå:'(



Snart sticker jag!

Så nu är jocke påväg hit och jag ska precis sminka mej lite oså.... Byta kläder måste jag göra med, o dricka, ahha fan vad jobbigt allt blev :( Skulle ju ha städat också. Men who cares ;) ? Fixar det imorn, så låter det varjde dag enligt pappa :O Sover hos mi pöjjk idag då som ni kanske förstår?!?! Aah....... Ska försöka blogga lite då&då. Pusss


Min bäbis!

Kvällshumor, HAHA!


11 dagar kvar, det närmar sej den 21a!

Ska snart börja planera hur jag vill ha min födelsedag! Jag hat tänk lite på typ, att släkten kommder den 21a , + julia & jocke då ;) ! Och sen några dagar efter på jullovet så vill jag ha fest!!!! Asså en riktigt fest men alkohol inblandat, det blir roligare då, eller hur? :D



Vart dåligt uppdatering..

Hejsan mina gullepluttar !

Ehm, ja det har ju inte varit den bästaste uppdateringen som jag lovat, men nu ska det bli ändring på det!;) Ska börja blogga som kissie fan, typ en gång i halvtimmen haha! Ne men ah. Igår i fredags då var det juu skolan som vanligt och det hände inte så mke typ :P ? Sen efteråt så drog jag hem sen kom jocke en stund och a sen drog jag till julia och skulle sova där, men hahahah ! Dagen igår blev sååå fail! :D HAHA asg! Haha natten tills idag slutade med att jag och jocke helt plötsligt satt fast och sov i en bil? Haha jag var inte så nykter så minns typ inte allt så fråga inte ! ;) Btw, nu ska snart jocke komma o hämta mej sen ska vi hem t han o då kommer julia & emil ! 

Vad ska ni göra ikväll?


åååh saknar sommaren!

STÖLD!!!!

Såg denna bilden på en blogg, jag känner henne, eller ah vi har snackat osv på fb, och nu såg jag min bild på hennes blogg! Vet inte om jag ska anmäla, och nu säger hon att det är hon som tagit bilden! Och jag en en mapp full av sånna bilder och hittade en identiskt..... Herregud-.-



Nya rutiner från&med NU......!

Nä nu får jag ta o ge mej! Nu är lockan halv 3 snart och jag lovade mej själv att lägga mej SENAST 1! Blir så trött på detta -.- Aja nu måstre jag i säng iallafall. Juste! Kollade på bästis lucia idag och hon var så sjukt snygg & duktig! Löve you. Imorn (idag) ska vi nog hänga i norrliden och träffa massa kompisar... Puss


En tired becca..

3 underbara månader!<3

Love you more than you know!

Jocke har krockat!

Hej sömntutor!

Vi försov oss idag..... Men missade bara första lektionen som tur va! Fast ändån rätt chill eftersm det var en no-lektion ;) ! Idag har jag gjort klart alla 3 bildläxorna så check på de! Min kväll har varit HEMSK! Elle min&min, jockes om jag ska vara ärlig. Han har KROCKAT! :O  Han körde i en rondell och helt plötsligt kommer 2blattar och kör rakt ut i rondellen så jocke tvärbromsar och glider in i deras bil från sidan! Jocke satt i förarsätet och sen hans kompis brevid han . Hans kompis, Emil, fick sjukt ont i nacken och typ cockad, jocke fick också ont i nacken men skadades minst! Hade kunnat gått riktigt illa :( ! Ah i den andra bilen så satt det 2 blattar där i, precis när dom krockade så sprang den en killen iväg för han blev typ skiträdd att snuten skulle komma, och sen han som körde sa t jocke  
1000kr & sen är allt över? HAha omg, jocke sa ju till han att det blir snuten och då sprang han också iväg-.- Sen trodde ju inte polisen på jocke o dom, men jocke hade 2 kompisar till i en varsin bil bakom  jocke, så han har ju 4 vittnen, men sen kom polisen iaf.... Dåligt stil. Så iaf, dom tog deras uppgifter och nu är det hundpatrull efter dom 2 killarna.  Sen kom bilens ägare, för det var inte föraren tydligen, och ah, han sa att han som körde var typ dum i huvudet och bilen köptes 1 timme innan. Aja, det var våran kväll! Sjuk va? Så imorn ska baby till sjukan....

Nu är vi båda hemma iallafall, skönt!


Så ser min älsklingsbil ut nu  ! :( Nya ljusen o allthelt sönder, o blinkissarna osv....



Sjukt snygg kille!

Såg denna videon på daniellas blogg, så fett grym han är hehe! :D Han sjunger på turkiska,kurdiska & arabiska ;) ! Tycker han som sjunger är sjukt het! :O  Ni måååste hålla med om det?!?!? Aja, kolla iallafall för han är grym.


God natt!

Nej jag har gått o lagt mej cid 3-4 tiden ett långt tag nu, men nu är det dags att ändra lite på det. Ska lägga mej senaste kl. 1 om jag verkligen ska orka skolan, för nu är det fan fullt ös som gäller, puuh, tur att det inte är vårterminen i 9an! :D Juste! Jag fick nya högtalare av jocke idag, med en fett najz bas! Har ju haft så sjukt sprängda högtalare innan och han gillade inte ljudet ihihi!;) Men nu ska vi mysa lite & se på en film. Imorn ska jag kolla på när bästis går lucia i kyrkan, ska dit med brorsan..... Natti ♥

Update u tomorrow darlings!



Bästa låten med kapten röd !<3


14 dagar kvar!!


Bättre sent än aldrig !

Godkväll!

Idag var jag i skolan osv, fick reda på att jag fick G på mitt teknik-prov , happy! Men inte sen sista lektionen :( ! Fick reda på  att jag inte kommer få G i tyska denna terminen, fml...... Aja, sen tog jag kort på allt jag ligger efter med, och det är typ 6 prov, 7 matteläxor, 3 bildläxor osv!:P FAN. Orkar inte, och betygen sättas fan nästa veckaaaa !:O Aja, får fixa detta nu, ha mig själv att skylla.:)

Vad har ni gjort idag?


Listan på allt I have 2 do..                                              My sweet friend!


Right now, fryser i jockes kofta:(

15 dagar kvar!

Wiiie! Nu är det bara 15 dagar kvar sen är jag inte längre fjortis ;) ! När december månad börjar så stiger min lycka aså! Vet ni varför? För att jag har alltid varit kortast, minst & fyller år senast i min klass i 9 år nu! Och sen när jag väl fyllt år så börjar januari o då fyller alla 16 och då är jag inte så glad längre.... För när alla fyller 16 så är jag 15 i ett helt år osvosv sen fortsätter det så..:( Olyckligtvis ja.... Ibland hör man tillochmed  Jaha, jag trodde du var typ 98a Men samtidigt gillar jag att bli lite mobbad, jag gillar o vara liten! Hehe!:D


Bild ifrån sommras när jag var blond/brunhårig, helvete vad brun jag var då!


Julklapps-tips!

Att köpa julklappar är nog det roligaste som finns! Att typ springa runt med kompisar inne på stan och köpa precis allt man ser, jag älskar att ge bort julklappar!;) Vi är 7 syskon, och olyckligtvis är det bara JAG som köper till mamma & pappa o släkten osv!:(  Ändån har jag 3 bröder som är äldre än mej, lite elakt faktiskt! Nu när det är jul så är föräldrarna o kompisar värda lite dyrare grejer, efter allt mamma & pappa gör för oss lixom !:) Så ah, jag tänker ge er lite julklapps-tips till familjen, släkt & vänner ! :D


Tips till din kära mor! Själv tänker jag nog köpa henne en klocka & lite smått & gott!





Till din kära far  , ett tips! Gillar han kanske o meka lite så köp han lite nya verktyg, som jag ska!;)





Tips till mormor, morfar & farmor o farfar, moster, faster, morbror osv :)




Till vänner & syskon!

Aaaargh!

Blev väckt av pappa runt 8 tiden, hade typ hjärtklappning så orkade intte, ville bara dö-.-..... Sen ringde min fucking mentor och tvingade mej komma så ah jag tog bussjäveln in till stan och sen hämtade jocke mej, träffades en stund sen drog jag t skolhelvetet och och hade 2 cp lektioner.........Sen hem till julia o se hennes nya hus, fett najz, sen drog jag hem. Förlåt för alla hemska ord :D Men ja är INTE på humör, + att jocke bara sover hela jävla tiden så fort vi ska se film! :S

Vad har ni gjort idag? ;)


Kan typ inte le :(

Just nu!

Det godaste en sånhär kväll i väntan på älskling...:love:


Sockerkaka!

Sådär ja, nu är kakan i ugnen! Det fick bli sockerkaka istället ;) Jag hade tänkt visa er lite julklapps-tips sen till hela familjen, har hittat jättemycket som jag ska ge bort i juklapp! Det finns hur mycket som helst man kan köpa! Men nu till frågan, vad vill jag ha i julklapp?:O Det kanske jag ska bestämma för pappa har ingen aning om vad han ska ge mej och samma sak med fördelsedagspresenterna! Men där har jag ju bsagt att jag vill hga 2st sköldpaddor!!!;) Åh vad jag längtar! Ska nog ta och baka pepparkakor snart med familjen, så mysigt!

Nu ska jag gå o titta till kakan, brb!






Länkbyte.......?

Godkväll!

Så nu tänkte jag att jag skulle göra länkbyten med att dom som vill, så det är bara att kommetera här undeeer ;) Denna bilden i detta inlägget kan ni ta ifall ni nu vill göra ett byte :D Japp.. Nu har julia och brorsan åkt hem och jag ska snart gå upp och baka lite, hade tänkt typ kladdkaksmuffinsar eftersom jag aldrig bakade det sist ! Sen kommer min pojkvän då. Ska försöka komma i säng tidigt idag för att orkar skolan imorn, har ju inte varit där på en vecka nu, måste verkligen ta tag i det !;)

Fundering på ett videoinlägg ikväll, vad tycker ni?


ANVÄND DENNA SOM LÄNKBILD!

Godmorning darlings!<3

Heeejsan!  Har ni sovit gott?

Vaknade halv 1 idag, riktigt skönt var det att sova ut idag faktiskt! Imorn är det ju skola och jag orkar verkligen inte ! Är så trött på skollivet nu så det är sjuuukt ! :( Vill börja med arbetslivet, det verkar så sjukt mycket roligare!;) Aja, vi har precis ätit och jocke åkte t stan för att handla med sin pappa...... Julia och jag ska till norliden ikväll och hänga där med några kompisar! ;) Sen ikväll ska jag duscha, och ha liten bodymakeover typ ! Hihi, men nu ska jag klä på mej slänger in några inlägg till sen. Puss

Vad ska ni hitta på idag?



Svar på frågestunden del 2

Frågor av ELIN

1. hur träffades du och jocke?
Svar: Det har jag redan gjort ett inlägg om.

2. Om du fick välja en enda vän du fick ta med dig till en öde ö, vem skulle de vara då?
Svar: Julia olofsson<3

3. kollar du min blogg?:DDD
Svar: Klart jag gör.

4. hur många par skor har du?
Svar: Alltför många, nej men orkar inte räkna (a)

5. Är du rik eller fattig?
Svar: Lite både och, jag är rätt bortskämd om man säger så, men det är inget jag är stolt över.

6. hur många barn vill du ha när du blir stor?
Svar: 2 st ;)

7. vart vill du bo?
Svar: Ingen aning men typ USA !^^

8. hur snygg tycker du att du är på en skala 1-10?
Svar: En 6a kanske?!:3

9. cola eller fanta?
Svar: Cola!

10. när har du tid för att träffa mig? ;D
Svar: När du har tid!<3




Frågor av Anonym

1, jag har bruna ögon skulle göra vad som helst för att få ljus/klar blå vet du någon bra äffär / sida man kan beställa ifrån ?
Svar: Jag köper mina linser på partaj eller på dynamite! Tycker det är jättebra priser osv..

2. vad tycker du om din skola ?
Svar: Vet inte , min skola är väl bra så, men vissa lärare är cp! Haha :P

3. har du fått mens ?
Svar: Yesyes!

4. har du några djur?
Svar: Ja, en kisse o snart sköldpaddor ;)

5. kan du göra en room tour i det nya rummet ?
Svar: Kanske jag kan göra !

6 hur träffades du och jocke ?
SVar: Redan gjort ett inlägg om det.




Frågor av Felicia, (vet inte om det är silke?)

1. Jag hörde i ett videoinlägg att du inte var oskuld,vem hade du det med ?
Svar: Killen som tog min oskuld är mitt ex som jag var tsm med i juli, Robin heter han.

2. Vilken tandkräm använder du? (vill ha lika fina tänder som dig,hahha)
Svar: Colgate!? Haha

3. Vilket gymnasium kommer du söka till ?
Svar: Ingelstorp

4.Din bästavän ?
Svar: Julia olofsson <3!

5. Favoriträtt ?
Svar: Thaimat!;)



Så det var allt ;)

Nattugglor !

Hihi sover ni sötnosar?

Jag tror nog att ni gör det! Men inte min bror, bästis & älskling o jag gör inte det! Vi är jättepigga även om klockan är halv 5 på morgonen... Fast det är nog dags att sova snart ? Imorn ska jag ut och gå lite här i smedby för att lixom hitta lite nya saker !  Kan ju bara vägen ut till bilen hehe ;) Haha, vad trevligt vi har det, massa prat, ljus & musik!:D Senare idag ska jag svara på frågestunden o det lovar jag !  Nej nu ska vi försöka sova, natti :*

Ps. Ni är bäst, love u darlings!


Söt!

Ändrade planer ;) !

Yes, blir en mysig hemmakväll med bror & bästis, kan inte bli bättre!;) Funkar ju lika bra att Vara hemma osm att  vara ute! Fast ne, :/ därljög jag.... Ute är nog bäst! :D Hihihi... Julia sitter i bussen påväg ut hit till smedby, sen ska vi ta bussen till ica och sen hem och just chillin ! Tänkte att jag skulle hinna svara på frågestunden del 2 nu eftersom jag aldrig gjorde det igår, glömsk som jag är.. Hahah! Ah, nva gör vi, nu kör vi!!!:)

Ni suger på att kommentera , bara så ni vet !



Vintermörkret är här!

Ser ni något nytt?;) Ja, nya bilder i headern , gjorde det så att det skulle se ut osm flera bilder på lager, nivet man tar ju nya bilder varje dag och då byter jag ibland :D Nu ska jag ringa julia och kolla hur det blir med utgången , ska nog snart bege mej mot kalmar , eller väntar jag och frågar om brorsan vill åka med vid 7 för han bor ju där, jag hatar att åka buss själv och speciellt nu när det är halt & mörkt.;)

Vad har ni för er?


Några veckor gammal bild, men anars har jag bara svartvita bilder, lite tråkigt va?!;)

Facelook & lillasyrran! :love:


Ja det är ett sugmärke :P !


Awh, världens sötaste?!

Kvällens klädsel!


Linne - H&M LONDON
Jeans: Gina tricot

True story!

The secret of life is honesty and fair dealing. If you can fake that, you've got it made. ♥


Abbe & Snabb :love:

Abbe är den ljusbruna hästen & snabb är den bruna lilla shettisen! Åh det är sjukt vad jag sakner er gullponnysar! Jag red ju snabb innan , och sen gick jag upp till abbe, sen slutade jag helt.. :( Det är synd nu när jag tänker på det, jag red för att jag var så sjukt hästkär;)! Hihi, visst är dom fina?:love:





Nej nu ska jag upp & äta, brb !

Snart är nålen igenom........igen!

Åh vad jag vill pierca läppen nu! På riktigt ! Allmänt, asså att jag FÅR ha den för pappa. Detta blir 4e gången jag piercar mej sj i läppen!:D Men visst är det jävligt niiice?;) Tror fan jag ska bli typ privatpiercare, fett kul o stick hål i folk ju, hahaha! 

Kisss



Ingelstorp, mitt nästa arbete!

Nu har jag bestämt mej upp till 98% att jag vill gå på ingelstorp eftersom mitt stora djurintresse och det jag kommer tycka är roligast att vara med/arbeta med!;) Det är så himla fritt där med! Det är ju ett + att jag bara bor några meter därifårn så jag behöver u inte bo i någon stuga. Har bestämt mej för djurvård eller hästlinjen, men tror det blir djurvård! :D  Åh vad jag längtar, alla säger att arbetslivet är mycket roligare än skolan":D :love: 

Här är några bilder från gymnasiedagen:






Missförstånd!

Ska ju inte träffa dom förrens 7 ju haha! Hade tagot fel på klockan! Och senhar min nya iphonesladd kommit nu så nu kunde jag föra över bilderna till datorn så nu har jag massvis att visa er !;) Dom kommer i separata inlägg.



Bästa uppdateringen kommer !

I promise...!;)

Jocke kom t mej vid halv 3 inatt, så glad jag bled, vi hade det supermysigt med ljus o allt :love! Sen nu skulle han åka oså... Vi ska ses imorn , för ikväll är jag upptagen, mman måste ju va med sina kompisar också, jag är nte beredd att dissa ngn , speciellt inte bäästis!:D

Ikväll ska jag hänga i norrliden med bästis dåe, vi ska träffa ett par kompisar :P Kommer mobilblogga o uppdatera er hela kvälln, promise! Sen Tar julia o jag bussen hem till mej ikväll för att sova här.. Aja hörs senare, bye :* :love:



Some pics :*




Brb, baka & duscha!

Låt rubriken tala !;):love:

Gå upp och baka.....?

SItter här med tekoppen i fundering på att gå upp och baka lite, typ kladdkaksmuffinsar?;) Låter det gott...?

Aja , let's see..... Ska svara på frågestunden del 2 senare och så ska jag försöka få lite fler bloggläsare genom att göra min blogg lite mer roligare/intressantare/inspirerande :D ! Det är ju äääntligen fredag o jag är faktiskt jävligt pepp på att ta lite bilder med mitt nya statisv som jag köpt från ullared!!!!:)

Aja , brb!




20 dagar kvar!

Japp! Nu var det dags för jukalenderns igen! Vet ni en sak, när jag var liten längtade jag alltid efter julkalendern ,inte för att jag ville se den , utan för att jag visste att jag då kunde börja ränka ner till min fördelsedag!:D Idag är det alltså 20 hela dagar kvar, underbart!:love:

Nu ska jag se på andra avsnittet av 2011as julkalender, den heter "tjuvarnas jul" och verkar ganska bra trots att jag abar seettt 1 avsnitt men nu ska jag se det andra! Har också öppnat andra luckan i chockladkalendern! Det är inte löjligt, lixom mer en tardition, eller hur?;)

Har ni någon julkalender?







Frulle klockan 3........?

Hej guys, sovit gott?:D

Det har jag iallafall! Märkte inte när älsklingen gick idag på morgonen men sen sa han att han gav mej en puss men ville inte väcka mej, naw så gullig han är mitt ♥ ! Nu sitter jag och äter frulle ;) Pappa är påväg hem, vet inte vad jag ska hitta på idag, vill at julia ska sova här men hon får ju inteeeeee:(!

Vad sk ni hitta på idag? Ikväll ska jag svara på frågestunden del 2. Hugs :*:love:



It works! Varsågod sötsak!:love:


Ladda ner gimp !



SVar: Tar detta i ett inlägg då. HÄÄÄÄÄR finns en länk där du kommer till en sida som ska ladda ner gimp. UUppe på sidan ser du en 5a som börjar räkna ner till 0. (se bild)





Sedan kommer det upp en liten ruta nere på sidan precis över aktivitetsfältet (på min dator) Tryck på behåll.



Sen trycker du på den igen. Sen följer du bara instruktionerna :D Hoppas du fattade daniella annars e det bara att messaaa :* :love:


Press f5 !

Så sjukt nöjd! Fast inte klar med rumriken osv... Fixar det när jag vaknar för nu ska jag sova ! Vad tycks? Pusss ;) :love:

-------------->

Klicka på bilderna.


Natti^^

Mitt i natten :D !

Tjena alla sömntutor, nu ligger ni förmodligen och sover hihih, men iiiinte jag! Idag har jag studedag & sen helg vilket betyder att man inte behöver lägga sej 2 idag  vilket jag gör på skoldagar... ;) !

Ska ändra lite på bloggen hade jag tänkt, kanske ny header? :P



Musik, älskling & vänner !

.....är det bästa som finns, eller hur alla finisar!:love:

Nu ska ja och jocke snart käka lite och sen får vi se vad som hände om vi åker mot smedby eller inte.... Jag känner att jag mpste ta en promenad för att se vad som finns i smedby och hitta lite nya vägar osv. Ska också försöka hitta till ica hahahha :D Nej men så äre!:3

Aja, ny header kanske?;)


Nytt på önskelistan!!

Har hittat en till grej som jag önskar mej i antingen julklapp eller fördelsedagspresent! Som ni vet så fyller jag år den 21a, alltså 3 dagar innan julafton!:P Och ja, det är fett tråkigt, ibland får jag tillochmed födelsedagspresenterna i julklappspapper:( Men som sagt, nytt på önskelistan är en OnePiece! I leopardmönster ofc ;) Visst är dom snygga!?

Vad önskar ni er sötnosar?:love:


Sover hos älsklingen!

Chao! :D Hur äre sötnosar? :love:

Idag böjade jag halv 9 , fast jock skjutsade mej till julia i stan vid typ halv 8 för han böjade 8....:P Sen gick jag & julia t jennynyströmsskolan för idag hade vi gymnasiedag vilket innbär att man kollar lite närmre på dom skolorna/linjerna men är intressead av! Så först till jenny, sen drog vi t ingelstpro där jag fastnade för smådjuren! ;) Alltså blir et nog Ingelstorpsgymnasiet - djurvård för min del efter 9an! :D Åååh, älskar alla orarna, sköldpaddorna, kaninerna, chichillorna, ödlorna osv (a)

Yesyes, nu sitter jag hemma hos baby och ska sova här, blir ingen skola imorn  för mår nt bra, det ha jag nt gjort ¨på länge!? :( Sen ledig på fredag, fett gutt! Blog u tomorrow. Goodnite darlings :*:love:


Kolla så söööööööööööööööööööööööööööööt!

Resten av bilder ksk kmr imorn!

RSS 2.0
Shiny Cherry