Beck!

Sover ni sötnosar ? Jocke kom för en liten stund sen och nu ligger vi och kollar Beck , men jocke typ sover , han är trött tror jag......Asså jag har så jävla ont i magen :(

Kommer inte blogga mer ikv, så hör av mej imorn, pusss :* :love:


Hur jocke & jag träffades ! ;)

Alla frågat och här har ni svaret, hur vi träffades!:)

Jag har sett jocke åka med en kompis hela tiden nivet när man är ute och glider lite och sen av ren slump så träffades vi i min kompis lägenhet, vi var ett gäng då och jag började ju spana in jocke haha , tyckte han var skitsnygg osv.. Sen körde vi lite wii och jag och jocke började knuffas lite på skoj nivet, åh jag var så kär! Sen började alla killarna kasta korvar !!? Haahaha, jag var den enda tjejen som var med i krigen och sen hamnade jag och jocke ensamma i köket, och jag ville pussa honom men sen kom det ngra t köket och sen började i leka igen! Sen när jag och min kompis drog hem t mej så fick jag ett sms plötligt, där det stod "hej:)<3" och jag kollade upp nummret och det var jockes, jag blev överlycklig hehe!:') Sen  addade vi varandra på fb & msn , ni fattar... Sen bestämmde vi oss för att börja träffas, jag vågade inte träffa han själv så jag tog med mej julia och han tog med sej simon , och jag minns vår första kyss/strul! Jag stod uppe på linbanan när han kom fram, guud så kär jag var! Jag berättade det för honom men sen sårades jag lika fort när jag fick höra att han inte hade ngra känslor för mej , jag förstod ju att det kom plötsligt men jag ville så hemskt gärna va tsm med han! Vi fortsatte o träffas sedan började han bygga upp känslor för mej , han började älska mig! Sen ips så blev det att vi blev tsm , vilket vi har varit i snart 3 månader och jag hoppas på fler, han är det bästa som hänt mig! Love you darling! :* :love:


Svar på frågestunden del 1

Frågor av DANIELLA (länk)

1. vad är det dyraste du köpt/fått?
Svar: Min systemis :)

2. kan du ta 3 plagg ur din garderob som du använder mke och visa i bloggen?
Svar: Absolut, i ett separat inlägg !

3. göra videoinlägg oftare?
Svar: Hihi, super på sånt men ska se vad  jag kan göra!:D

4. bästa 'utomlandsresan'?
Svar: England, absolut!

5. favo band / artist?
Svar: Hmm....... Typ kapten röd hihi.

6. din älsklings rätt?
Svar: Thaimat helt klart! Supergott, men om det ska vara hemlagat så äre nog lasagne!^^

7. vad tycker du om justin bieber?
Svar: Inget fel på han , tycker dom han är lite småfjortis av sej ;)

8. kan du lägga upp din önskelista till julen med bilder och text?
Svar: Har jag inte gjort det? Hmm... Jo jag har för mej det, kika här: LÄNK

9.kan du tipsa om bra hemsidor osv som man kan redigera bilder/ göra designer förutom phs (:
Svar: GIMP är mitt favoritprogram som jag laddat ner, gratis & enkelt! Sen srkiver jag i PHOTOSCAPE, också lätt att ladda ner helt utan kostnad.

10. var & hur träffades du och jocke? (;
Svar: Hihi, denna frågan har ställts 3 ggr så jag svarar på det i ett separat inlägg!(a)



Hooome !

HEEEEEEJ :D Pappa hämtade mej sen vid typ 5, haha jag somnade :(

Ah , nu har jag jättetråkigt, igen! Vet inte om jag ska börja svara på frågestunden, vad tycker ni?:D Jag gör det oavset vad ni tycker för jag har som sagt tråkigt haha ;) Nej , jo men vet ni , jag vill göra en ny header hahahah , jag älskart ju!!

Men jag vet att ni suckar när jag säger så...(a):love:



Hos jackobo :) !

FForever alone faktiskt .....:(

Ja han är i skolan . Och jag sitte hemma hos han! Pallar inte ta vad jag gjort under agen hahah !:P  Pappa ska hämta mej atingen 4 lr 5 sen ska jag hem och ätaaaaaaaa.... Sen senare kommer jocke t mej för han ska träffa matin.

Jag har sååå tråkigt! Va kan jag hitta på i typ, 2 timmar..? :D Aja , pöss sålänge!? :love:


Usch:(

26 frågor!

Inte illa...:D Jag tänkte dela upp frågestunden i typ 3 delar lr något så att det inte blir så rörigt i ett inlägg, men det beror ju på hur många fler frågor jag får med, right?;)

Jocke & jag somnade vid typ 1 förut sen sov vi till 7, illa!:( Är ju för pigg för att sova nu ju, men jocke ligger redan och halvsover..... Vi har precis sett klart på min favorit wallanderfilm, "vålnaden" , den är så sjuuukt bra!!:) Nu ska vi göra iordning oss sen se en till film , skola imorn..-.- 

Uppdaterar er innan elr efter  skolan, puss :* :love:


Här ligger vi som vanligt, hela familjen (a)



Frågestund, alla blir länkade........!

Alla som ställer minst en eller flera frågor blir länkade när jag svarar på frågestunden! :love:
Så, FRÅGA PÅ NU :D !

P.s , ingen fråga är för dum!







Google nivet ;)

Puss, lite ramdom inlägg..........

Vi har en alldedes speciell relation, min cam & jag ;):love:


Lite ful va? HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAAHAH det var kul!!

<3

Jag kommer aldrig glömma dig  , i mitt :love: finns du föralltid !



Godmorning sweeties!<3

Har inte haft något tillgång till dator i helgen, därför jag inte bloggat! :P 

Men aa , är hemma idag som ni nog märker , för jag mår så sjukt illa! Jocke kommer snart, min baby :love: Yess.. Helge hos mamma har väl varit bra, jocke har sovit där osv.. :)  Detta inlägget tog lång tid att skiva hahhahah! Har fixat skrivbordet på datan osv, sen i rummet så hade tesse skruvat ihop sängarna & satt dit sängramen!! Så jag och jocke blev skitglada :D !

Haha , jag är glad idag! Puss :*


Snyggt va?;)


Osminkad från igår, yes!

Svar på tal




Daniella: Du är finast sötnos, saknar dej!<3
Julia: Du är det hjärtat!<3

Okej, haft en dags uppehåll.......

Tja igen! Hur mår ni sötnooowsar?:*

Inte bloggat sen i förrgår men nu är det ändringar, sorry guys :D Ah  , igår i skolan så var det rätt chill, fast hatar torsdagar + att jag somnade vid halv 6 på morgonen så pappa väckte ju mej en & en halvtimme senare och tvingade mej gå t skolan-.- Sen kom jocke :) Sov här tills idag när jag nt pallade gå t skolan för jocke var ledig hehehe, skolk jag vet .....:( 

Idag drog han vid typ 3. Jag sitter här ohch har precis fixat mej , mamma är hos osv...... Ska hänga med dom sen med bussen hem till mamma eftersom det är hennes helg . Vet inte om jag ska ta med datan det får  vi se annars får jag nog låna henne data till en liten bloggstund.!:P Oj vad långt inlägget blev aja, shit the same, tvingar ingen att läsa!;)

Har typ inga bilder att visa eftersom min mobil inte funkar, pappa har inte köpt en ny laddare, ioförsej är den på nu men den ligger på övervåningen orka hämta.....:love:


Inte redigerad...


Sweet dreams and a beautiful nightmare......!

Nej nu ska jag hoppa i säng med jocke! Oj det kunde misstolkas haahahahah!:P Nej men ni fattar, vi ska se film nu och chilla, är trötta... Imorn efter skolan vet jag inte vad jag hittar på, men jag kan ju alltif mobilblogga, right?;)

Sov gott alla sötnosar, ni är bäst!:*:love:



Grymmaste låten!:love:


Just nu på Beccas place!

Nu ska jag sitta & pyssla om mina naglar till mina favoitartister anton&affe!:love: Imoron ska jag vara fotograf i skolan så jag fåååår inte glömma min systemis!!  Får skriva ner det på handen lr något ju ;) !?!?

Min älskling är inte piggelin så jag ska pyssla om han lite med, mmin baby. Slänger nog in ett par inlägg till innan jag logga ut, kysssar :*


100 lösnaglar på maxi 99;-


mina ögon just nu!:D

En dag på stan!!

Godkväll darlings!:* Vad gör ni?:D

Idag har jag varit i skolan , det var rätt chill men dagen började med ett fett svårt oförberett engelskaprov, i läsförståelse-.- Sen på idrotten pallade jag inte vara med så jag & julia drog t skälby, hälsade på min gamla favvohäst :(  miss him! Asså min mobil cpar sej så ni får inte se bilder idag från skälby&skolan , kanske imorn om jag fixat laddaren.. Sen efter skolan så hoppade jag & julia på bussen in till staden där vi åt lite & sen shoppade jag lite ;) ! Yesyes, vet ni vad jag köpte? UGGs !!!!! :D Och sen linser, o lite annat...

Vill ni se bilder? KLart ni vill!:


UGGsen , snygga?


Ringggg


Gott


Mwiihihiihi


Typ webbcambild.... Tycks?:D

UGGs i vinter....?

Jag tänkte att jag skulle ha ljusbruna UGGs denna vintern!:D Prövade ett par på Dinsko & dom är verkligen supermysiga! Tror jag ska köpa ett par till nästa helg!:) Ellerhur är dom sötaaaaa?:love:



Right now on the iPhone!:D


Rummet i svartvitt !

Hallojsan... Sov en stund förut tills 3 typ när jocke ringde & väckte mej :D Han kommer nog snart hoppas jag, jag saknar han :( Aja, my ville at jag skulle lägga ut bilder på rummet så jag antar att det får bli så ;) Men det blev i svartvitt pga. den fula gula färgen :)

Enjoy :love: !

Åh detta kommer ta evigheter att ladda upp alla bilderna eftersom jag använder för tillfället det mobila datanätverket-.-............


Sängen där framme ska in i gästrumme sen


Sängramen är inte på än som sagt.


ja :P


På byrån


Min egna utgång!<333333


Bokhyllan


Feeenster , haah jag & jocke borjade asgarva när vi såg den lilla persiennen, nödvändig lixomxD

Ja,det var allt, ni ser, lååångt ifrån klart!:P Kyssss:*

Happy.

Gääääsp! Har ju så fruktansvärt ont i halsen och det, så nu ska jag upp och hämta te sen sätta på en film! Gaaah , har alltid velat skriva det "Nu ska jag upp en trappa blablabla.." !! :D Tänk att jag velat bo  eett hus i hela mitt liv, & speciellt med trappor! Åh jag är världens lyckligaste! Bästa älsklingen, bästa kompisarna & bästa huset&familjen!!;) 

Yeah, vi hörs lite senare, love u guys! :* :love:


Awesome :D

Breaking dawn, hmmmm......?

Vet ni vad som irriterar mej meeeest......? Jo att det är gula väggar! Åh jag länhtar tills jag ska måla om till babyrosa & sen en fondvägg med typ new york eller något!! Glömde en sak , jag har egen utgång med!!!(a) Hehe stolta jag ;) 

Jag har tänkt lite, ni som har sett Breaking dawn . Är den braaa?:D Funderar på att kika på den med juliapulia.....



Godmorning sunshines!<3

Hallå sweeties! :D Vaknade typ vid halv 7, och kunde inte prata... Fan , jag kan aldrig må bra på vintern, och sen hade jag ju utvecklingsamtal och  ig varningar .. :( Aja, home from school idag med!

Som ni kanske inte vet, så har jag ju flyttat nu! Till ett stort hus i smedby, äntligen!;) 3 våningar, 6rum & kök, 3 toaletter, och jag bor i källaren med ett rum 2gg större än mittt gamla i lägenheten!:D Hihi...

Vad ska ni göra ikväll/senare? :love: Pussochkram!:*


Min snygging!


Hos julia i fredags.......

Shahaaaaaaaa:D I fredags skjutsade jocke mej till Julia oh sen drog vi t donken och ssen typ flummade vi ihjäl oss !xD Och sseeeeen....? Sen träffade vi dalen. Sen sov jag hos henne då som ni kanse förstod?:P

AH , det var min fredag.. Asså jag har tänkte på dethär med bloggningen nu o aa, jag ska uppdtera minst 3 ggr om dan! :love:


Vi hade en såndär skitmysig tjejkväll dä vi lekte manikyr!<3


Reslutatet!


LöÖÖÖÖÖVE

Ett ärligt svar!

Ska man fortsätta blogga.........?

I badet!

Hej, somnade förut efter halva filmen sen vaknade jag och såg klart filmen, åh vad jag har ont :(.... Aja, ligger i ett varm vad nu till lite musik oså, snart kommer jocke och då ska jag gå upp sen äta. Hörs snart lovers :*:love:


Sjuk → never back down!

Hej :( Jag är sjuk, ont i hela jävla kroppen + all jävla träningsverk i benen,magen,röven,axlarna,nacken & armarna osv....... Sen så sjuuuuukt jävla förkyyld och uppsvullna halsmandlar !

Stackar mej, ska göra lite te sen se på Never back down, uppdaterar senare ska bara försöka sova lite, kramis :love:





Nytt!

Ser ni vad som är nytt? Jo headern såklar! ;) Jag vet att jag byter hela tiden men så fort jag har tråkigt så  gör jag headers, och blir jag riktigt nöjd så sätter jag ju inte den som ny header, right?:D

Nu är klockan 10 i 12 så jag ska ta & sova lite, vi hörs imorn..... Jag vet inte om jag ska gå till skolan, tror inte det för min halsmandlar har svullnat upp och jag har en rejäl förkylning och ont i huvudet :( Aja, puss natti:*:love:



Mina vackra hörlurar & mössa!:love:



Ingen blogglust, tipsa mej!

Ja snälla , kan ni inte göra det?! Tipsa mej lite om vad jag kan blogga om. För man lixom går in på bloggen, skriver vad man gjort idag, sen gonatt typ, varje dag :(  Skulle va uuubergulligt om ni ville göra det?;):love:



Social på facebook!


Whoop whoop!:love:


Myyysigt!

Kvällen igår spårade helt ur, minns inget under tiden när ja drack och jocke fick bära mig in första gången vi åkte hem sen däckade jag typ i 1 timme... Men efteråt så åkte jag , julia & jocke till donken och sen träffaade vi massa aannat folk sen piggnade jag till osv :)

Ååååh vad jag har det mysigt, sitter & dricker julmust medans jag skriver önskelista & lyssnar på mistletoe!:love: Julen är det absolut bästa som finns på hela året! Både för att jag fyller år 3 dagar innan julafton & för att man träffas alla i hela släkten & skrattar och kollar på kalle anka, öppnar julklappar osv , gaaah ;)

Jag ska göra en önskelista till er som ni får se här på bloggen !:D


Hihi^^


Mwihiihih

Utgång!

FEEEEEEEST, hörs imorn, puss :love:



Hjälp!

SKA JAG BLI BLOND?!?!? Asså dom flesta säger att jag passa så sjukt jävla bra i svart, men asså, det skulle va kul att testa det platinablonda igen, vad tycjer ni?;)



Uscha! Shit vilken liten fjortis jag var! 4 år sen bilderna togs!











Shaa kompis va händer jao?:D

Asså rubrikenär sååå min mening!;) Älskar't!

Ah, nu kommer jocke så nu ska jag inte va osocial mot han som jag brukar vara så jag passar på att göra ett par inlägg till innnan har kör in på parkeringen!


Oooooold!



Instagram :love:














FRIDAY BABY!

I skolan ligger jag nu efter med ännu 2 prov & 1 förhör? Tänk så jävla mycket som händer i skolanpå 3 fuking dagar?-.- 9an asså.......

Idag skjutsade jocke mej & julia till skolan, sen slutade vi 10min tidigare idag, så julia och  jag gick hem, senkom hon på att s´hon var tvungen att vara barnvakt när det var bestämt att hon och jag skulle va, hahahah!:( Så jocke kommer snart, sen får vi se vad kvällen har att bjuda på,poussssss:love:


Fett gutt väder idag!


Min bebis ;)


Shoooes


AUTUMN<3

11/11/11 11:11

RUBRIKEN JAO! Satt i skolan idag och vi 11:11 så började alla skriv a& jag bah wtf?!?!?! Dom bah "aaah det är 11/11/11 11:11 NU!!!!" jag bah, okeeeeej? coolt-.-

Haha, nä nu var jag dryg, jag drev bara;) Tänk att den kommer visa det talet igen om 1000 år, när det är år 111:) tror jag? Det var någon som sa det iaf :love:



I wanna make up right now right now.....

Godaaaag:D Ah nu börjar jag som vanligt igen för nu ör jag frisk! 

Igår , elller i förrgår & igår så jailbreakade jag min iphone 3ggr för att få appen "cydia", det är typ iphone-pysel:P Askul, men det har crashat eller så har det inte gått och startat telefonen så jag palla inte göra det en 4e gång-.-

Aja, ska göra lite fler inlägg.....


:D

Haft ett litet uppehåll!:D

Hej, hheheh, :D Klockan är 2 på natten, förlåt att jag inte bloggar på ett tag, men asså jag har varit hemma hela veckan förutom i måndags men imorn (idag) ska jag till skolan!;)

Så ah, tänkte bara berätta att jag lever osv, bloggar när jag kommer hem från skolan, LOVAR..... Puss :love:


Jag saknar sommaren......:(


Nyduschad!

Chaoooo..... Precis kommit ur duschen, och ah, melle kom förut men innnan det så käkade vi pizza, åt 2 bitar, som vanligt sen är jag mätt-.- Ah sen kom melle då som sagt sen "pluggade" vi hahah ne vi skrattade mest:P Sen drog vi te konsum sen släppte vi av melle!

Handlade lite gottis så nu kan man "plugga " hela natten, har ju NO prov imorn, på elektricitet&magnetism.. Nej nu blir det film, natti :love:


Sis and me!:*

Mistletoe'

Goddag! Sitter här med tandborsten i munnen och väntar på jockeee och lyssnar på Misteletoe, men hallå! Även om jag inte gillar justin bieber så värst mycket så gillar jag Mistletoe! Hur fan kan folk bli så allvarliga när det gäller artister? "ÅH JUSTIN ÄR BÖÖÖG"?!?! Serri....

Btw, vad ska ni göra ikväll?;):love:





Min bebis :*

Ja, jag piercade mej själv i läppen!

Många frågar om jag verkligen piercade mej sj i läppen och om det gjorde ont osv.. Det var en dag i precis när skolan började eefter sommarlovet då jag tog en nål och tryckte hål i min läpp hahah :D först tog jag en vanlig knappnål, men sen tyckte ja igenom en fet säkerhetsnål sen satte jag i ett örhänge.. Sen var det skolfoto några dagar efter, och jag fick inte ens pierca mej för mamma eller pappa så jag var ju tvungen at ta ut den för jag fick itne ha den på skolfoto heller..

Men sen kom inte jävla fotografen så hålet växte ju igen den dagen , fett vad sur jag var haha.. Sen har jag tryckt igenom den typ 3 ggr efter det med och då hade jag i en nål som piercing med en sån där färgglad knopp på toppen, dn var svart då hehe ;)

Sen nu har jag försökt trycka igenom den igen med jag pallar verkligen inte smärtan igen :O Nej det gjorde inte ont, eller asså precis när man nuddar nålen som läppen så gör det ont men sen när man trycker lite till så har man ingen känsel, och nej det blev inte inflammerat! Och sen hängde jag med min kompis till nikila för hon skulle pierca sej, och piercaren sa att det var fett snygg och att jag satt den precis där den ska sitta :P:love:


Ja, fröst en vanligt nål hehe.....


Steg för steg ;)


Precis efter första hålet.



Svullen läpp? Yes



Snyggt va?;)

2 månader med himmlens finaste ängel!:love:

Efter det som hände trodde jag aldrig att jag skulle le igen,men sen kom du, himmlens finaste ängel till mej och gav mej kärlek. Du är det bästa som någonsin hänt mej, jag älskar dej så otroligt mycket.♥ 

Joakim Eliasson, DIN så länge du vill.







Beds are burning!:love:

Stannde hemma idag för hade feber och höll på & svimma när jag ställde mej upp, så jag låg kvar i sängen med jocke till 12 sen skule han t skolan.. Japp, ikväll kommer jocke och melle, melle och jag ska plugga på NO provet tills imorn så jag ska baka lr ngt ;) Yesyes, vet ni världens bästa låt? Jo 'beds are burning' , så fett jävla bra !:love: speciellt videon!

Aja bbrb , ska dricka... Drygt inlägg?:O


Jag & Dandy, saknaaar!



Tidsfördriv..!

Namn - Rebecca Holm :)
Piercingar - Öronen, haft i näsan & läppen
Tatueringar - 0
Längd - 160?
Skostorlek - 41-42
Hårfärg - Svart
Önskar du att du bodde någon annanstans - Ja
Tänker du på självmord - Nej
Tycker andra att du är attraktiv - Vet inte?
Dricker du - Ah
Använder du droger - Nope
Vilket shampoo använder du - Olika
Vilken parfym använder du - Britney spears
Vad är du rädd för - Eld
Gillar du att tvätta - Haha aldrig gjort de?

 

Din första:
Operation: Ta bort blindtarmen
Första piercingen: Öron
Första priset: Alla i simningen
Första sporten du började med: Dans
Första husdjuret: Ingen aning
Första semestern: Belgien
Första konserten: Linda B.

 

Just nu:
Äter du: Macka
Dricker du: Miiilk
Ska du: Blogga
Lyssnar du på: AoA ny framtid<3
Väntar du på: Att bli klar
Tittar du på: Datorn
Har på du på dig: Linne & trosor

 

Din framtid:
Barn: Japp
Giftemål: Venne
Karriär: Fotograf/piercare ;)

Har du någonsin:
Kysst en främling: Nej
Tappat bort glasög on/linser: Nej
Brutit ett ben: Yesyes :(
Rymt hemifrån: Nä
Röntgats: ryggen Venne
Gråtit när någon dött: Ohja!

Ljugit för någon: Ja.
Varit i slagsmål: Mmm.....
Blivit arresterad: Nää


Tror du på:
Gud: Nej
Mirakel: Ja
Aliens: Nej
Magi: Nej
Himlen: haha?
Tomten: Nej
Änglar: Nej men spöken.

 

Senaste:
Film du hyrde: Minns inte?
Film du köpte: Köper inte filmer
Låten du lyssnade på: AoA ny framtid :P
Låten du hade på hjärnan: -II-
Personen du ringde: Julia
Program du tittade på: Venne
Person som du tänkte på: Jocke

 

Favorit:
Mat: Thai
Låt: Beds are burning
Sak att göra: Mysa med jocke :love:
Dryck: Cider
Bil: Volvo v90

Antal:
Gånger ditt hjärta brustit: 1
Hjärtan brustit på grund av dej: 1
Personer från grundskolan du har kontakt med: Mattias flod, jennifer^^
Ärr du har på kroppen: 1

 

Senaste:
Tidning du läste: Barran
Personen du fick mejl av: Vet inte
Personen du fick brev av: Pallar inte nämna fittans namn-.-
Personen du fick sms av: Jocke
Saken du köpte: Bueno

 

Övrigt:
Vad har du gjort idag: Sovit
Var det kul: Ja förfan;)
Hur tidigt stiger du upp: Halv 8 på skoldagar
Gillar du att slåss: Aa, fast bara med jocke:*
Vad ska du göra ikväll: Packa & plugga...
Är du seriös: Alltid, *host*
Var har du ont: Nacken
Använder du hårspray: Never!
Kan du stå på händer: Thiihihi
Håkan Hellström eller The Ark: Ingen av bögarna
Salt eller socker: SALT , och socker:3
Gillar du ketchup: Blä
Är du glad nu: Ja
Var du glad igår: Yeah
Känner du nån som jobbar på sjukhus: Nä :O
Stockholm är: Nice
Kan du sjunga: Iblandddd
Mer värt än guld: Familjen, jocke, vänner & djur!
Spaghetti eller makaroner: S
Ett land jag helst vill besöka: Bulgarien
Påsar: Nepp :D
Ska bli skoj: Att flytta
Ska inte bli skoj: Att gå t skolan imorn......
Sparar till: Inget just nu!

ÄNTLIGEN!-.-

Fina grejer detta!

Haha , heeej! Har packat och städat heeela kvällen! Oj klockan är 23:40 redan :O Om 20 min firar Jocke och jag 2 månader (a):love: och hoppas på¨fler, he's my everything!

Hehe aah , glad chey här hemma, nej nu ska jag inte sitta här utan jag ska käka ngt sen sova , imorn skola och sen packa mer efteråt. Puss, sov gott om ni nt redan gör det!;)


Tooomt!


Flyttkartonger och lite annat packat!


Yeah!


Japp:P


Natti:*

Nytt, tryck f5!:D

Sådär, vet inte om jag ska ha den headern, vad tycker ni?!? Assåååååå, kan aldrig bli nöjd med mitt egna :( Aja, fixat skugga runt wrapper & flikar över headern och sen inläggen i mitten, betygsätt?;):love:


Svartvitt!

Jag har saknat min bästis som faaaan , men nu är hon här hos mej :) Haha vi har spelat in massa videoklipp som typ minnen senare! Sen har vi tagit lite bilder, men asså,
tycker ni det är för mycket svartvitt på bloggen
? :love:



Wordfeud

Adda mej om ni har tråkigt?: misspinkeyyy ;):love:



Ju med dom spottar!


Ser du stjärnan i det blå?!

HEEEJ:) Började ju skolan idag och aaaah fittlärare vi har.. Skitsamma, julia & jag gick hem tsm sen ju och sen bakade vi en fet sockerkaka haha! Ont i magen har jag nu, stackars mej..:( 

Jocke kommer vid 8 ochdå skulle Julia också hem sen sover Jocke här. Imorn firar vi 2 månader :'3:love:



Världens lyckligaste!:love:

Hejsan alla superduperfina älsklingar! Jag är världens lyckligaste just nu! Orka förklara varför, de bara är så!!?;) Har gjort en header, som jag INTE blev nöjd med så imorn efter skolan blir det nog en finare och så ska jag fixa bakgrund med, lite rörigt just nu.. 

Jocke sover, (vad hade ni väntat er att få läsa?-.-) Haha, ah och jag ska lägga mej nu brevid han & sätta på en film.. Skola imorn, jocke & jag hämtar upp Julia på morgonen sen gå vi hem tsm, hoppas att få reda på alla 3 proven jag gjorde fredagen innan vi började lovet! :D

Hur har eran helg/dag varit?:love:


Saknar sommaren som fan!

Fix, sen utgång!

Nu ska jag sminka mej, klä på mej sen blir det utgång näästan hela natten! Imorn blir det ju kalas hos Moster som fyller år, och då ska jockeboii med ! Tror han är lite nervös hihi!:D Meeeeeeeen det kommer gå bra, nej nu måste jag verkligen dra! Fan, nu har jocke somnat IGEN! Vet inte hur många gånger jag skrivit det i bloggen?:P Haha aja pusspuss vi hörs lovers!:love:


Foto: meeeej!


Snart , då jävlar ska jag pierca mej i naveln!

Nytt imorgon!

Imorgon ska jag försöka ha en ny header klar, vill ha nya bilder, nivet man tar ju massa nya bilder hela tiden och sen blir man trött på dom man har på header haaha!;) Såååå, låter det bra tycker ni?:love:



Hej lovers'

Chao! Idag sov  vi till 10 för att någon väckte oss, kommer nite ihåg vem..?:P Aja, kom ju inte hem förrens 3 inatt! Det är riktigt jävla nice att glida volvo hela nätterna nu när man har lov också, som snart är slut..:(

Vid 12tiden ska vi köra över jockes pappa t Öland , alltså 12 inatt. Sen ska vi hämta min icke nyktra pappa i stan som varit på firmafest, haha!;) Sen efter det, eller kanske innan tillochmed så ska vi väl träffa martin & dom:D

Jag älskar min Joakim!:love:



Btw, ska försöka hålla er mer uppdaterade lite mer oftare så att det inte lir så mke text och fler bilder, ni fattar?!?!?!;) Kyssssss

For being such a good girl honey!

Helt tomt i hjärnan, tänkte sova snart, ska bara hoppa på jocke så att han vaknar-.- Vet helt seriöst inte vad jag lixom ska skriva i inläggen för att ni ska tycka det är roligt att läsa min blogg!:(

Gillar ni min blogg?:(:love:


live!

En miljon nollor

Asså jag har verkligen inte ägnat en enda jävla tanke på bloggen idag? Har varit ute och åka volvo hela dagen/kvällen/natten! Kom fan  preci hem , idag har jag inte packat någonting som jag trodde.. Får jag ddet imorn, eller idag**;)  Ah, jocke ligger och sover, som vanligt , han sover medans jag kollar fb/bdb..:D

Nej nu ska jag gå ut och ta en macka eller 2, kanske gör ngra fler inlägg innan man sover, hmmm..?;):love:



Natti :love:


118 800!

"vem är rebecca susanna marie holm?" HAHAHAH?!?!;) Det första stämmer ju! Att får bli kändis, ha en stor blogg osv, men wtf?



En chill torsdagskväll!;)

Sitter här i sängen och funderar på att gå och fota lite vatten nu efterso jag har ju ett stativ!!:D Yeah, asså guud vad fina bloggar det finns med fina photoshop-headers, men fattar inte ett piss av photoshop så jag använder ju gimp och vet inte hur man får "det snygg & kvalitén" :( Ngt tips?

Vad gör ni alla?:love:




I wanna fuck you!

Jag gillar jockes keps :O Gaah vill bara flytta nunununu!! Men hallå eller, alla addar facebook! 'Rebecca pinkeyy Holm' heter jag där ;):love:



Storstädning!

Tja! Jocke ligger just nu och sover brecid mej här i nya sängen hahahah om ni villle veta! Det är mycket "jocke" nu i inläggen eller vad säger ni?;) Aja, idag eller nnu ikväll har jag tagit ut mitt skrivbord och städat golvet, tagit ut gamla sängen som var 105cm, och nu har jag fått en ny på 180cm! Fattar ni vilken skillnad? Och så ligger den på golvet utan sängram, precis som jag alltid velat ha, och så ska det också bli i det nya huset!:D

Ah, här får ni lite bilder :love:


Jocke typ 'halvsover'  , han är nog trött:')


Man ser inte hur stort det är, men asstort!;o


Tagit bort skrivbordet:P


Och hela bokhyllan är full med smink, parfymer , smycken osvosv..

Juste! Jag, jocke , mamma & mallis var på lattjoland förut med:D



You are my sweetest ♥

I loved you first :love:



Ridin solo!



Så sant som sagt killen!



Ullared-köpet!


Rosa skal, fett nice!


Glittrigt!


Stativ, 99:- !


Till nya rummet, väggdekor!


Till nya rummet.


Hörlurar, 49:- , värsta basen!


Laptop-skins!


Leopardväska!


Hipster, + ett par svarta med!


Brunpuder & kajalvässare!


RING!

Haha slime:3


Julias presenter, + lösögonfransar till mej sj också!


Fick av julia från NEW YORK:)

Jag köpte ju lite  mer också, typ smågrjejer som tuggummi osv:D:love:

Some text:D

Hello! Julia och jocke sov hos mej inatt, 3st i en 120säng,hahahah ojoj:D.. Jag somnade först sen haknade jocke på sen somnade julia på tvären nere vid våra förtter haha!;) Men sen idag på morgonen åkte julia hem för att sova och jocke är och fixar med sina bilar, han ska komma hit sen och sova här igen :P:love:



Fettgrymt!


Happy halloween!


Nedräkningar!





Some pics!!







Redigerad!


Som sagt, bästisen julia & jag;)<3


Äntligen med bästis!

Chao.. Asså det var inget speciellt med helgen, jag träffade My som jag inte träffat på länge, sen åkte vi till Ullared och fyllde kundvagnarna!:D Kan ta kort på allt imorn, eller det mesta & visa er!

Idag kom jag hem och träffade bästis & älsklingen;)  Sen har vi bara varit ute och åkt bil , umgåtts lite!:P Yes nu sitter vi här vid halv 4 och lyssnar musik, har fotat massa så ni får bilder på mej och julia i nästa inlägg, pusss<3


Gulligt^^

RSS 2.0
Shiny Cherry